Sandra Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zawieszony Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Hej wszystkim :) Chciałabym poruszyć kewstie reklamy która wyskakuje zaraz na początku po pierwszym restarcie. Jest to strasznie irytujące szczególnie jak dzieje się to na mapie awp_india gdzie w trakcie oddania strzału wyskakuje to na środku ekranu i wiele razy zdarzyło mi się przez to zginąć. Podejrzewam, że nie tylko ja mam z tym problem więc proszę o szybką reakcję bo to pierdoła a strasznie wkurza :) Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Sandra
Właściciel GET Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Po 1. Nie jest to absolutnie reklama, to motd sprawdzające bana. Po 2. Nie ma możliwości zdjęcia tego. Po 3. Wielokrotnie to omawialiśmy, szczegóły w innych tematach. Zachęcam do używania opcji "szukaj". Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ileż można!
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi