panikaaa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Panowie myslal ktos kiedys by zorganizowac zlot graczy by sie skirac do nie przytomnosci...:D Moim zdaniem od czasu do czasu powinno byc cos takiego zorganizowane...powiem wam ze to jest calkiem dobra mysl tylko trzeba dobrego organizatora:] ktos powinien o tym pomyslec :D
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tak się tylko mówi, kolego. To nie jest łatwe, a to z kilku powodów. Przede wszystkim każdy mieszka gdzie indziej, ustalić miejsce pobytu, porę i czas tak, by wszystkim pasowało, to nie lada wyzwanie. Potem powrót, niektórzy mogą wracać pociągiem kupę czasu do domu, nie mówiąc już o noclegach - tutaj, co za tym idzie to są przecież także koszty i wiek naszych graczy. Zauważ, że mało jest graczy pełnoletnich, połowa to dzieci, którym to rodzice zwyczajnie nie pozwolą na taki wyjazd, bo "ach te dzisiejsze czasy". Kolejną istotną sprawą jest ilość graczy, uważam, że na taki zlot potrzeba więcej użytkowników na forum niż to co jest obecnie, nie przeczę, że o, teraz jest nic, ale chodzi o to, że jest pewna zależność, im więcej aktywnych użytkowników na forum, tym liczba chętnych z czasem będzie wzrastać, jeśli nie będą to dzieci rzecz jasna. No i chęci... myślę, że na chwilę obecną to po prostu nie wypali. Przykro mi. 6
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dokładnie tak jak enQ :). Już widzę osobę z Gdańska, która jedzie do Warszawy/Krakowa.
Właściciel GET Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Na zlocie pewnie nie chodzi tu o to, aby gówniarze się pojawili za $$ rodziców. Bo ja takich osób pilnował nie będę, powiem papa i odeślę kopniakiem. 4
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a ja bym się napił tymbarka z kimś. 5
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Pomyśl spoko tylko EnQ podala wyczerpujące powody czemu nie. Koval kiedyś sie przejadę do Ciebie na Tymbarka xD 3
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Eee eeeee weźcie mnie też na tego tymbarka ^^ 2
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Przyjedź do Krk stamtąd Cie zgarne i pojedziemy do Kovala w tychy ^^ 2
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) jak na tychy to mam niedaleko xD enQ wyjaśniła wszystko i wyczerpała temat Edytowane 18 Maja 2014 przez Night
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Kanrin ja w Tarnowie mieszkam to też się zabiorę co ? przyjedź ciężarówką i wywoź nas jak imigrantów, albo jakimś busem :D tylko trzeba by trochę tego tymbarka więc będzie trzeba się złożyć albo samemu skołować
DEMOTYW@TOR Opublikowano 18 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Jak inni żeby takie coś zaistniało trzeba znaleść/mieć: *Odpowiednie miejsce. *Fundatora (a wątpie, żebyś Ty fundował). *Trzeba by zorganizować jakieś ciekawe zajęcia dla przyjezdnych . (Przyjedziemy i co ? ) *Oraz opiekuna dla ludzi poniżej 18 roku życia. :)
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 18 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Czytaj cały temat! Oopiekunem nie będzie nesty a jak nie on to na pewno pan Trynkiewicz się zgodzi, zlot się nie uda. Indywidualnie to tak, ja naprzykład wpadam początek czerwca do banga na obiad.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2014 Koniec tego tematu. Zlotu nie będzie. Nie dziś.
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi