Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano wchodziłem na cs'a i pobrała mi się jakaś aktualizajca. Nagle cs' przestał działać i wyskakuje Half-Life oraz okno ''cloud not load libray P'' i jak naciskam OK to Half-Life się wyłącza. Proszę o pomoc.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To raczej w problemach z cs'em powinno być, w każdym razie powiem Ci tak: każdemu nie działa, chyba, że cofniesz sobie aktualizację. :P

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nie można cofać aktualizacji jak sobie się chce, wejdz w biblioteke na counter strike kliknij prawym wybierz właściowści następnie pliki lokalne, i sprawdź spojność plików gry.

A druga opcja to jeżeli miałeś gdzieś kopie zapasową cs, to poprostu podmień pliczki.

@Edit: U mnie jest to samo, u moich kolegów też. Więc musimy wszyscy czekać. Z 2 tygodnie temu było to samo, po kilku h zostało to naprawione.

Edytowane przez Memotoshikate
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A można i poczekać, jasne, ale mi się nie chce! :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Majkel jest opcja edytuj ... Sprobujcie tak uruchomcie Start/Wszystkie Programy/ Akcesoria/ Wiersz Polecenia uruchomic jako administrator w kolumnie Napisac "C:\Program Files\Valve\Steam\bin\SteamService.exe" / repair oczywiście podajecie partycje na ktorym jest zainstalowany Steam a dla systemow 64 bitowych zmienia sie kolumna na Program Files (x86) reszta ta sama 

Opublikowano

Mam rozwiązanie, może tylko wyjaśnię dla tych mnie kumatych. :P 

1. Pobieramy to co wysłał MAJKEL czyli
http://www.mediafire.com/download/2mqdj6bcpjaez01/fix+cs+1.6+by+atom.rar
2. Rozpakowujemy to programem winnrar.
3. Przechodzimy do C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Half-Life
4. Otwieramy folder cstrike, pliki którego pobraliśmy z owego linku, wklejamy do cstrike, nie usuwamy nic, pliki się podmienią.
5. Cieszcie się graniem! :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Problem rozwiazany i temat praktycznie do zamkniecia. Podane sa 2 sposoby  rozwiazania ktore dzialaja.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat do zamkniecia. Aktualizacja poprawna wyszla oraz jest podany sposób na naprawienie tego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności