Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję mapę perfect_inferno ponieważ na cs_millta jest tylko 20 miejsc, myślę iż była by to idealna mapa pod ten serwer.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

cs_alpin jest, tylko wiecznie tutaj są grane te same mapy, inferno jak najbardziej, tęskni mi się za tą mapą. :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dodacie inferno a potem będzie płacz, że miny w przejściach :P

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co do inferno byłbym za ale tak jak powiedział @bimbasek beda plakac o miny... Można by było też dodać de_nuke_1337

Opublikowano (edytowane)

ja juz dawalem propozycje odnosnie militi i czekam mam nadzieje ze w update jakos to zalatwia

Edytowane przez SQN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Inferno? Oszaleliście?

Nie ma szans na zaistnienie tej mapy, po prostu byłaby totalna miazga.

Ilość miejsc, w których można/niemożna postawić miny jest zdecydowanie chora.

Tam nie będzie można się ruszać.

Opublikowano (edytowane)

nie przesadzajmy z tymi minami, sa schody i drzwi/okna ale cala reszta terenu jest do zaminowania, chyba ze ktos uwaza ze "banan" to schody :) w regulaminie nie ma zmianki o minowaniu przejsc (nie drzwi) wiec w domku tez mozna stawiac. wiec chyba powod o minach jest bez podstawny... 

a mapa naprawdę fajna i wielu graczy z checia by na niej zagralo

/ zaproponowalem tez mape de_westwood_mtk - a to jest chyba poprawna mapa na codmod?

// jest jedna mapa gdzie "totalna miazga" ma miejsce i nikomu nie przeszkadza, jakies takie szare miasto, nazwy nie znam i nawet nie chce poznac (h@ bedzie wiedzial o jaka chodzi) bo rownierz nalezy do nielubianych na serwerze, same schody i ciasne przejscia, 

Edytowane przez SQN
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o domek to tam jest ciasno na tyle, że mieści się jeden model, więc to raczej jest przejście i min nie powinno się tak stawiać. TT kampiące przy dywanach/respie też nie brzmi ciekawie. CT będzie kładąc miny wokół A też się niczym nie popisze poza wyczekiwaniem na TT przy polu minowym :P Do min pozostaje tylko banan, środek i drugi środek, reszta to cieśniny Magellańskie :P

• Właściciel
Opublikowano

Nie, poprawimy spawny przy update kolejnym na militii. I na pewno znajdą się lepsze alternatywy dla tej mapy. Jak coś, to piszcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności