Wall Hack Opublikowano 26 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2014 Kiedy będą demka z dzisiaj? Widzę, że ostatnie są sprzed dwóch dni, a nie chce mi się nagrywać każdego z osobna. Zauważyłem, że dużo ludzi gra na no-recoilu co oczywiście jest zakazane.
Właściciel GET Opublikowano 26 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 26 Marca 2014 Bzdura kompletna z tym no-recoil, 80% zgłoszeń graczy na to jest chybiona. Jeżeli HLTV nie ma na serwerze, dema się nie wrzucą. Archiwizacja zawsze trwa do 30-40 minut. Czasem w wyniku obciążenia, czas ten może wynieść nawet 6h.
~.LaYs` Opublikowano 26 Marca 2014 Zawieszony Opublikowano 26 Marca 2014 No-recoil ? Haha. Pewnie ktoś ma eliminator/ogranicznik albo gra klasą z wbudowanym no-recoilem.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 26 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2014 HLTV faktycznie nie działało od dwóch dni, zostało zresetowane...
Wall Hack Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2014 No-recoil ? Haha. Pewnie ktoś ma eliminator/ogranicznik albo gra klasą z wbudowanym no-recoilem. Myślisz, że nie wiem co to jest ogranicznik/eliminator rozrzutu? Teraz już wiem, że Szturmowiec rozrzutu nie posiada, ale namiestnik/cybersuit owszem posiada. Mam demko dalej na dysku jak THC na namiestniku czy tam cyberze nie ma rozrzutu, ale po co wrzucać? Przecież Wam na tym nie zależy ;)
Właściciel GET Opublikowano 29 Marca 2014 Właściciel Opublikowano 29 Marca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi