FANTOMAS Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak to powiedziałeś nie ogary gdzies tam poszli... Gracz to gracz. Myślałem, że liczy się aby sztuka na serwie była :D
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Taki nie ogar gorszy od bota, z nimi się nie da grać . Obniżają poziom i morale serwera!
FANTOMAS Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Dalej sie to trzyma, więc bez różnicy, co nie prostar ;D
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2012 Te łebszot itp to głupota mam glosno sluchawki zeby slychac tupot czy coś a jak gra 15 osob i co chwile jest łebszot albo inne pedalskie odgłosy to nie da sie skupic na grze i to wg mnie jest bardziej 4fun niz pokazywanie zadanych obrazen,ale dobra .. Zastosuję ściszenie. Te odgłosy to nie 4FUN, ale przyznam, że też jestem przeciwny tym dźwiękom. Jednakże odgłos HeadShot ma podkreślić tylko. @@ Bistro ma rację, Ci graczy co poszli na inny serwer to ich wolna wolna. Prawdziwy stały gracz to taki, który bez względu na wszystko zostanie na serwerze. Tyle. Jak chcecie klimat 4FUN'a i tamtego FFA, macie 4FUN. Koniec tej dyskusji. Na razie zamykam. @@@ PRO57AR - Twoja rola jako admin nie polega tylko na siedzeniu i gapieniu się na nie ogary. Na pewno każdy ma tego dość i chciałby odpocząć. Dlatego im mniej tego, tym lepiej.
Rabbit Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2012 PTB by się jeszcze przydało, i opcja która umożliwia wyłączenie dźwięku typu HS jak na puchatku.Jak dzis wspomniałem o PTB adminowi Mam Czarny Pas W Ponizaniu to mnie zje**ł i powiedzial ze jak sie nie podoba to zebym wyszedł z serwa ...
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 23 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zależy jak Ty to powiedziałeś :> ? Mogło być tak że admin się wkurwi* bo zacząłeś przeklinać ? ;) . Bo sam przyznam czasem masz strzał energii . :P
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2012 PTB by się jeszcze przydało, i opcja która umożliwia wyłączenie dźwięku typu HS jak na puchatku.Jak dzis wspomniałem o PTB adminowi Mam Czarny Pas W Ponizaniu to mnie zje**ł i powiedzial ze jak sie nie podoba to zebym wyszedł z serwa ... Bo serwer nie jest od tego i słuszność ma, ale nie takim słownictwem.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 24 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nesty, więc wgraj PTB, TK i jak się uda opcje wyłączenia lub włączenia dźwięku typu HS.
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2012 PTB wgrane, dźwięki HS poprawię.. Wieczorkiem :) Jutro popracuję nad nową regeneracją odnośnie wyrzucania kogoś jeżeli jest AFK. Zdecydowałem się na 45 sekund i będzie przenosić do spekta :) Dodatkowo proszę sprawdzić czy ten spadochron działa. Bo mi wywalały błędy i wgrałem dobrą wersję. Jeszcze coś, skarżyliście się na brak powiadomień o "friends: ....". Sprawdźcie to teraz również.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 a TK ? team kill , tzn jak nie będzie FF to zbędne .
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2012 Przecież FF dawno wyłączone. Tłumaczyłem już przecież.
FANTOMAS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zostawcie tak jak jest. Moje zdanie, czym więcej dodasz, więcej "kłótni".
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zostawcie tak jak jest. Moje zdanie, czym więcej dodasz, więcej "kłótni". No właśnie. Ale tam AFK to nic zbędnego.
Rekomendowane odpowiedzi