NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 23 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 mało ludzi zna serie gier Saint Row (jest ich 4 części). Gra jest bardzo podobna do GTA tylko jak dla mnie o wiele wiele lepsza!!! tutaj zapodaję filmik z 4 części którą pokochałem i którą polecam każdemu!!!! co prawda 4 część odchodzi od GTA fabułą ale jest dalej kosa, w końcu coś nowego! Polecam zacząć grę od saint row 2, gdyż fabuła gry ciągnie się przez wszystkie serie :) Mówię żeby zacząć od 2 bo niestety 1 została wydany tylko na PS tu jeszcze mały filmik ze wszystkich części :) http://www.youtube.com/watch?v=PSPeuqRzvZc
Cyber Marian alias Majozen Opublikowano 23 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 Grałem w tą grę i szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś lepszego. Jak wiadomo Saints Row IV miał być DLC do III, ale postanowiono zrobić z niego grę. Wszystko byłoby fajnie, gdyby poprawili błędy występujące w III części, polepszyli grafikę i dopracowali detale.
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 Dla mnie mistrzowsko to wyszło strasznie mi się podoba opcja ze skakaniem, bieganiem itp. Co do grafiki to ja nie mam do czego się przyczepić :P
Tato Opublikowano 26 Marca 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2014 Grałem ale jeżeli ktoś nie umie grać i nie umie cieszyć się grą to ta gra nie jest dla niego na długie godzinki :D Bombowa w stylu Gta ale i tak GTa 5 wymiata :D
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Serie gier komputerowych do Gry → Serie gier komputerowych → Pozostałe
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi