Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grafika spoko, szczególnie mi się podoba to że chodzimy Polską xD i napoczątek tworzymy warszawe :).

Cieszy mnie to, że chodzimy całym oddziałem jako kilka osób a nie jako 1 jak w np. Rome Total war !

Civilization-V-review-1.jpg20100805170136.jpgcivilizationV_review_07.jpg2-civilization-v-002.jpgcivilization-v-brave-new-world-24-700x39civilization-v-pc-038.jpgCivilizationV_01.jpg20110513125200.jpg

Opublikowano

Grałem tydzien moze i mi sie gra szybko znudzila ale polecam ta gre bo nawet fajna lecz takie mnie nie wciagaja

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Grałem bardzo ciekawa gra osobiście polecam !

Edytowane przez FreeZoo
Opublikowano (edytowane)

heh nie mogł bym w takie gry grać. :D Najlepsza gra z takiego rodzaju to Heroes V :) według mnie :)

Edytowane przez TbN~
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grałem ale jakoś mnie to nie wciągneło 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

heh nie mogł bym w takie gry grać. :D Najlepsza gra z takiego rodzaju to Heroes V :) według mnie :)

Dokładnie Heroes V to do tej pory terz najlepsza gra z tego typu w jaką grałem ;)

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gra Bardzo fajna , Bardziej rozbudowana względem Civ IV . Mi się szybko nudzi , dlatego jak wchodzę i rozbudowuję Polskę to robię to raz na tydzień , ale dokładniej. Ale ogólnie grę polecam ;) .

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ma ktoś ochotę zagrać ze mną na Boty? ^_^

• 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności