Lublinianka Opublikowano 22 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Hejo, jestem pozytywnie najebaną we łbie kobietą :D z tego też powodu chciałabym udsotępnić pare fotek na photoblogu :DZdjęcia z imperezek, w bikini i nie tylko xD z basenu w Łodzi xDKliknij tutaj, czekam na lajka :DCzekam na lajki, komenty, followy :D
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Żałosne, reklama photobloga? Weź się za naukę dziewczyno, a nie jeszcze: "Jestem najebaną we łbie kobietą [...] Zdjęcia z imprezek, w bikini"; puszczasz się czy ki chuj? Albo jakaś/iś zazdrosny/a kolega/koleżanka się lubi mścić na dziewczynie, hm? ;) Albo zmienisz nazwę tematu i treść tematu, albo ląduje to w archiwum. 2
Jasiunek! Opublikowano 22 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) hahaha na moje śmierdzi gimbazą, laska chce uzyskać fejm po przez wchodzenie na siec serwerów cs, graj w cs'a wtedy bedzie fejm :D Edit: Chociaż jesteś ładną dziewczyną to i tak lajka, komenatrza nie bedzie za twoją pustą główkę :* Edytowane 22 Lutego 2014 przez Jasiunek!
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2014 Prosiłam, miał/a czas na poprawę tematu. Zamykam i przenoszę.
Rekomendowane odpowiedzi