xDawidzioR Opublikowano 17 Lutego 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2014 Gatunek: Komedia, PrzygodowyRok: 2007Format: LektorProdukcja: USAReżyseria: Walt BeckerPlakat filmu: Opis filmu: Grupa przyjaciół postanawia przemierzyć na Harleyach całe Stany Zjednoczone.Link do filmu:http://24filmy.pl/gang-dzikich-wieprzy-2007-lektor-pl-video_af793a345.html
Cyber Marian alias Majozen Opublikowano 17 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2014 Film ma specyficzne poczucie humoru, jak to w amerykańskich komediach. Nie jest ogólnie zły, ale w pewnym wieku już przestaje śmieszyć, a zaczyna żenować.
W!nn3R. Opublikowano 21 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Oglądałem i w pełni polecam, dobry na poprawienie humoru, lecz za drugim obejrzeniem był nudzący.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Ja go oglądałam kilka lat temu, ale bawił mnie nieźle z tego co pamiętam. Zastanawiam się tylko, czy nadal bawiłby mnie tak jak wtedy, cóż trzeba zobaczyć. Jedno jest ważne - harleye były! ;)
~Tic-TaC Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Oglądałem jakiś rok temu . Bardzo fajna komedia :)
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi