Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym oto poradniku w prosty sposób pokażę Wam jak nagrać demko w Csie jak i jak je wstawić. Na wstępie dodam, że wiem o tym, że istnieje podobny temat na forum, lecz jest on na 3 stronie, co skutkuje tym, że nie każdy mogł go przeczytać, więc postanowiłem nagrać własny, niezależny poradnik.

1. Włączamy Counter-Strike.

file.html

2. Wybieramy serwer, na którym jest cheater.

file.html

3. Wchodzimy na Specta.

file.html

4. Obserwujemy osobę, która naszym zdaniem używa wspomagaczy.

file.html

5. Otwieramy konsolę klawiszem ~ po czym wpisujemy record "nazwa demka", pamiętając, że po record jest miejsce przerwy (spacja), a nazwa demka może być dowolna.

file.html

6. Po jednej, dwóch lub trzech rundach (zależy od tego, czy dokładnie widać, że ktoś ma wspomagacze) wpisujemy w konsolę stop. po czym pojawi się Nam komunikat, że demo zostało poprawnie nagrane.

file.html

7. Wchodzimy na stronę www.zippyshare.com (lub inną w zależności od gustu).

file.html

8. Jeśli mamy Steam to robimy tak jak na obrazku poniżej przy czym cos1, to jest moja zmieniona nazwa folderu z Cs-em. Jeśli nie mamy Steama, to wchodzimy w cstrike i od razu mamy demo.

file.html

9. Wybieramy nasze nagrane demko po czym klikamy na klawisz widoczny poniżej.

file.html

10. Po załadowaniu demka do bazy danych, kopiujemy podany link i wklejamy go w stosowne miejsce na forum naszego serwera.

file.html

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ten poradnik jest dokładniejszy i myślę, że MUSI zostać. :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobry poradnik dla początkujących, + dla Ciebie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dodatkowo warto dodać do tego poradnika jak otworzyć demo. Możemy to zrobić poprzez dwie komendy a mianowicie

- Playdemo "nazwa dema"

- Viewdemo "nazwa dema".dem
Jeśli nie działa to podczas odtwarzania dema wciskamy Shift + F2

Osobiście wolę tą drugą ponieważ jest możliwość przewijania dema.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Miałem to ująć w moim poradniku, aczkolwiek na tej samej stronie znajduje się taki ówdzie poradnik, dzięki czemj nie chciałem, aby stracił na popularności.

• 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności