Korowód Opublikowano 13 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie sądzisz że mapy typu awp są za małe na 25 graczy?
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 13 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2014 jestem za dodaniem cs_assault_upc albo 1337 bo zwykły jest moim zdaniem do bani... :) mało opcji do raszu przez CT i ogólnie jak gracze ogarnięci to CT bez szans :P
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 13 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2014 może jeszcze do nocnych cyklow dodać awp4one bo nie ma w co grać^^ Ta mapa nigdy nie będzie u nas, nauczcie się... Pamiętam, bo niektórzy ( nwm jak) kupowali m4-y i rashowali na przeciwników, a na 35hp_winter, niektórzy mieli granaty i rzucali na respa. Jeśli chodzi o mapę de_piranessi to pamiętam jak była, więc można by ją zgrać ponownie na serwer. a co sądzicie na zamiane awp_battle(rzadko grana mapa ) na awp_monopoly ;> lub awp4one Jeśli nie zrozumiałeś, to wyjaśnię. Na awp4one, niektórzy kupowali m4a1 lub jakimś innym sposobem je pozyskiwali, po czym rashowali na drużynę przeciwną wybijając każdego. Czy teraz rozumiesz, czemu Nesty już nie wprowadzi tej mapy? Na drugi raz czytaj ze zrozumieniem ;)
milis3 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wątpię, aby to było powodem tego, że tej mapy nie chce nesti wsadzić. Można wyłączyć kupowanie na tej mapce po prostu. Raczej ludzie omijali tą mapkę, chociaż dziwie się bo jest ona przyjemniejsza od awp_india lub awp_battle.
Właściciel GET Opublikowano 15 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 15 Stycznia 2014 Przyjemniejsza może i tak, ale frekwencja drastycznie spada. Zrobimy tak, piranesi leci do dziennego, monopoly nocnego? Jedyne co przemawia za dodaniem, a raczej była by to zamiana cs_assault na cs_1337_assault. Jesteś pewny? Nie sądzę. 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 17 Stycznia 2014 To dowiem się czy dobrze postanowiłem czy nie?
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2014 serio awp ;c Lipa, no ale zobaczymy :D
caprio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zmiany, ktore zaproponowal Nesty, beda dobre ;) piranesi jest fajna mapka, tylko oby ludzie wybierali, a nie ciagle rats..
19laxor23 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2014 jestem za de_piranesi .
Właściciel GET Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 19 Stycznia 2014 W takim razie robię to, co wspomniałem. Jak są jakieś uwagi, to proszę napisać kolejny wątek.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi