Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponuję najprędzej wstawić serwer CS:GO. Ta gra rozwija się szybko i przybywa graczy.

Na drugim miejscu proponowałbym L4D2 jak to Nesty mówi.

Na trzecim, hymmm no najlepiej by był TP z mapami ESL jak np. (de_mirrage,de_tuscan itd.) lecz oczywiście Only Steam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ja bym proponował jakiś serwer AIM + only HS. Np. tylko dla graczy Steam. Sam czasami poćwicze jak się strzela w głowy na takich serwerach. Zwykle jest tam 8-10 graczy więc fajnie się gra. To jest mój wielki typ AIM+only HS

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę, że TP to dobry pomysł, sam uwielbiam grać na nich. Oczywiście only STEAM. Ciekawi mnie jedno - jaka będzie ilość graczy. 

CS:GO też nie byłby złym wyborem z racji tego że, graczy ciągle przybywa i gra można powiedzieć, że jest nowa.

Beniu czy zdradzisz jaki to będzie ZM? Jeżeli coś w stylu ZM z CS-DF to kisiel w majtach i malujemy ściany na biało. :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystkie serwery które Nesty napisałeś są według mnie fajne więc jestem za. Tutaj ten wybór cs go a tf2 to ja jestem za CO GO. Co do lefta mój prawie szwagier gra z kumplami sporo czasu więc może mogliby posiedzieć troche na serwerze. Ode mnie jeszcze dorzucę, że chętnie zobaczyłbym Surfa często przesiadywałem na nich a na fragujemy zapewne byłby całkiem ciekawy serwer. No co do DR to niestety nie wypał ale chętnie bym zobaczył go jeszcze raz nawet w hmm "odświeżonej" wersji. Co do obaw związanych z serwerem GO to ja mogę poprzesiadywać na nim trochę.

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie przydało by się:

• TP - Only steam (ESL map)
  • CS:GO - jak najbardziej
  • AIM/AWP - można by do tego dorzucić surfa

Jak dla mnie można by zrobić jeszcze #2[4FUN] ostatnio 4FUN jest pełen po brzegi i to całymi dniami, a większa ilość slotów nie ma sensu, toteż otworzenie drugiego, równoległego serwera myślę, że nie było by głupie.

Myślę również, że diablo mod również mógł by odnieść sukces :)

Edytowane przez DeLeTe
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Drugiego 4FUN nie będzie - zmartwię Cię. To, że serwer jest przepełniony to właśnie o to chodzi. Maksymalnie 4FUN w naszej sieci będzie mieć 26 slotów. Ktoś chce się dostać na ostatni slot? Niech kupi.

@kanix

ZM nie będzie taki sam, bo podobny masz już obecnie. Dlaczego podobny? Bo właściciel tamtego ZM na CS-DF (zapomniałem nawet jaki miał nick, muszę sobie przypomnieć), też miał biohazard, menu za punkty itd. Ale to w dalszym ciągu sensu nie ma i nie było, bo rozgrywka była "pusta". Być może klimat tamtego serwera był w jakiś sposób urzekający, ale nie widzę powodu, dla którego miałbym tworzyć podobny serwer do obecnego.

Będzie to zupełnie inny ZM, bo nie będzie to biohazard. Rozgrywka będzie znacznie dynamiczniejsza. 

@Cycu

Jeśli chodzi o DR, to po prostu dzisiaj nie da się rozkręcić serwera "naturalnie" tak jak miało to miejsce jeszcze na przełomie 2009/2010 roku. CS 1.6 stał się niezłym burdelem, jedni tworzą masterservery, setti, swoje CS'y i wkładając tam różności po to, aby zyskać jak najwięcej. Rynek ten cały stał się burdelem, który powinien runąć. Tylko, że jak już runie, to 2/3 sieci zniknie i pozostaną tylko te, które zdążyły jakoś się rozreklamować.

Zastanawiałem się nad tym, czy rzeczywiście nie utworzyć nowej edycji z klasami.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja bardzo chętnie zagrałabym jak najszybciej na naszym GG (ten, który mi podałeś jest zajebisty!), następnie na diablo. Uważam, że diablo przyciąga multum osób, znam nawet takie, co wolą diablo od COD'a. Więc może? Resztę zobaczy się w praniu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Będzie to zupełnie inny ZM, bo nie będzie to biohazard. Rozgrywka będzie znacznie dynamiczniejsza. 

Czyli spodziewamy się czegoś typu Zombie Escape ? ;)

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem serwery trzeba by było dobierać z głową a nie patrzeć na to kto który chcę.
Co do propozycji Nesty'ego z 1.6 :

- Jeśli chodzi o drugi serwer zm to chętnie bym zagrał na dobrym serwerze zombie plague bo zapewne o takim serwerze on myśli, lecz patrząc od strony grywalności zastanówmy się, czy to nie podzieli obecnych graczy zapewne połowa ludzi z Infection przeniesie się na plague a co za tym idzie obecny serwer podupadnie a tego byśmy raczej nie chcieli.
-  GG+Dm brakuje dobrych serwerów gg i jest je w miarę łatwo rozkręcić ponieważ gracze lubią szybką rozgrywkę więc jestem jak najbardziej za.
-  Serwer Tp w dodatku steam jest bardzo ciężko rozkręcić wydaje mi się, że sieć nie jest jeszcze gotowa na taki serwer.

Osobiście proponował bym 2 starannie dobrane serwery jednym z nich byłby serwer Aim/Awp z możliwościa głosowania na początku mapy czy gramy Only Hs. Wielu ludzi gra na takich serwerach żeby poćwiczyć strzelanie Head Shot'ów i miałby on tylko 11 slotów więc łatwo go zapełnić. Drugim byłby Gg+Dm o którym wspomniałem wcześniej.

@ enQ nie mówię, że wszyscy gracze uciekli by na plague chociażby mała część to już jest strata.

Edytowane przez Semir
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Do Twojego zdania odnośnie serwera zombie plague muszę się odnieść, bo mnie to męczy - czy myślisz, że naprawdę gracze udaliby się na plague? Wątpię. Dlaczego? Powiem Ci nawet ze swojego punktu widzenia - ano dlatego, że nawet jeśli byłby plague, za nic nie opuściłabym biohazardu. Inny tryb rozgrywki; to razi, a nawet boli; nie po to ponownie szukałam przez miesiąc czasu FG'owskiego serwra ZM. Nie zrozum mnie źle, chodzi mi głównie o to, że ludzie grają na takich modach, na których im się ta gra podoba, wielu graczy nowych właśnie z ulgą na serwerze ZM teraźniejszym pisze: "Uff, w końcu zombie bez klasy!". Jeszcze za czasów cs-elita był plague o ile się nie mylę, jego plus był taki, że nie miał klas, co innego też gdybym znała zamiary Nesytego wobec tego nowego zombie, bo może w jego głowie tkwi ten szkopuł, którym chce zaskoczyć wszystkich. Inne plague niż cała masa tych dotychczasowych. ;)  

Mimo wszystko jak mówiłam - mile pierwszym widzianym serwerem z mojej strony byłby GG+DM. ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na pierwszym miejscu w kolejce postawiłbym właśnie serwer GG+DM. Myślę, że brakuje serwerów tego typu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Samp się nie pojawi. 

Co do CS:GO / TF2 - bardziej CS:GO, aczkolwiek jeszcze wszystko przed nami.

Co do serwera AIM/AWP <- to się okaże, taki serwer 11 slotowy nie byłby problemem.

Co do MC - survival?

Podałem propozycje serwerów, to są wstępne ustalenia i chce poznać kto byłby chętny na co.

Wy***jałeś mnie na diablo to teraz cs:go rób =D.

Opublikowano

Jestem za enQ. ZM ktory tu jest to poprostu mistrzostwo. Nie trzeba grac pare miesiecy czy lat zeby nabic exp, skille itp. Gracz ktory zaczyna gre w ZM ma szanse z kazdym a na standardowym ZP z expem, ap itp nikt taki nie ma szans bo go zjedzie ktos kto ma 60 lvl i mozna mu naskoczyc :(. Wracajac do tematu ja bym pograł rowniez w AIM/AWP by jesli taki serwer by powstal oraz w TP ( nie koniecznie Only STEAM ale admin/i musieliby byc bardzo czesto) bo bardzo lubie tego typu serwery. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności