Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym poinformować jakie serwery mogą pojawić się w tym roku (CS 1.6):

- ZM (drugi) (32 slotów)

- GG+DM (21 slotów)

- TP (17 slotów)

- Minecraft (50 slotów)

- Left 4 dead 2 (10-21 slotów)

- MTA (multi theft auto) (40 slotów)

- CS:GO / TF2

Czy ktoś ma jakieś zastrzeżenia, spostrzeżenia, chciałby podzielić się informacją jaki mod chciałby ujrzeć? 

Właśnie, czy ktoś ma jakieś propozycje odn. innych gier?

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Osobiście wybierając pomiędzy CS:GO / TF2 chętniej zobaczył bym u nas serwer do GO.

Byłoby mi miło ujrzeć u nas także serwery tj. AIM/FY/AWP i SURF.

Nie pogardziłbym także serwerem DR, ale jak widać niestety nie wypalił on na FG.. :/

Jest już wiadome czy serwer do Minecrafta to będzie zwykły survival, czy jakaś inna odmiana np. Hardcore lub PVP? ;)

Edytowane przez Krzywy1707
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Przydałby się serwer Deathrun, lecz z KLASAMI, bo ludzie (również ja) lubią grać na swojej klasie, bijąc na nie lvle, patrzeć jak rosną jek atrybuty z lvla na lvl itd. Żeby rozkręcić taki serwer trzeba podjąć wysoki nacisk na reklamę oraz dodać jedną lub dwie klasy premium lub więcej, aby były z tego jakieś korzyści materialne, bo na pewno taki serwer tani do utrzymania nie jest. Wiem, że jesteś sceptycznie nastawiony do mojej propozycji, ponieważ tamty serwer upadł, lecz podejmij wyzwanie, to tym razem może się udać nawet z plusem. Możesz popatrzeć na ********nect (wiesz który serwer) i popatrzeć jak oni mają ogarnięte serwery i wzorować się na ich przykładzie jeśli to jest zgodne z prawem. Tak czy inaczej ja mogę tylko zachęcać, lecz to Ty podejmiesz odpowiedź.

• Właściciel
Opublikowano

Przydałby się również serwer SAMP  :)

Samp się nie pojawi. 

Co do CS:GO / TF2 - bardziej CS:GO, aczkolwiek jeszcze wszystko przed nami.

Co do serwera AIM/AWP <- to się okaże, taki serwer 11 slotowy nie byłby problemem.

Co do MC - survival?

Podałem propozycje serwerów, to są wstępne ustalenia i chce poznać kto byłby chętny na co.

Opublikowano

W takim razie jeżeli wybrane zostanie GO to jestem chętny na GO.. ^^ Ewentualnie jeszcze na MC, bo sądzę, że tam też będę dość długo grał.. :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zostało już wyżej wymienione: AIM/AWP - jestem jak najbardziej za, do tego proponuje coś typu only HS.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sporą popularnością cieszą się także serwery only DD2/inferno/nuke

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamiast drugiego ZM proponowałbym Diablo Mod bądź BF2. 2 serwery tego samego typu (nawet jeśli te same pluginy) to i tak wg mnie gracze chętniej pójdą na 1 pozycje czyli podstawowego ZM drugi jeśli bedzie to przypuszczam że do 15 slotów zajęty (Sam bym wolał pograć na serwie 1 bo to "prestiż")

a co do reszty to też wolałbym CS:GO

nad left4dead2 bym się zastanowił i to porządnie bo przypuszczam że graczom szybko minie chęć do grania w to. l4d2 robi jak narazie furore wśród graczy ale z tego powodu że jest to nowość i był on darmowy, mi samemu szybko minęła tak wielka zajawka na tą grę

Tp Jak najbardziej ZA, sam lubię tego typu serwery, byleby nie zrobił się z tego zwykły FFA ;) Polecałbym zrobić go only Steam

GG+DM Fajny mod, całkiem przyjemnie się na nim gra więc mógłby powstać

co do MC i MTA nie mam zdania bo nie gram ;) Kiedyś tam w MC grałem ale to nie dla mnie ;D

Chętnie ujrzałbym też serwer typu AIM/AWP <--coś dobrego na rozgrzewkę i ćwiczenie broni ;P

To moje zdanie na temat tych serwerów ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Only Hs, only AWP, AIM, DM to serwery, ns których zawsze będą grać ludzie, ponieważ te serwery nie są zbiorem wielu umiejętności jak np. skanowanie, wiedzieć ile rozbraja się bombę z defem i bez, znać miejsca gdzie ludzie kampią... Po co im to wiedzieć, skoro są mistrzami lub chcą stać się mistrzami w danej kategorii np. jak rashowac, jak posługiwać się Awka, na jakiej wysokości trzymać celownik podczas ataku "full auto" itd. Chcą, aby poprzez gre na tamtym serwerze, muc być lepszym na swoim ulubionym serwerze, pochwalić się swoimi zdolnościami itd. Zawsze na takich serwerach ktoś będzie: Ktoś, kto jeszcze nie wie jak sie strzela z kalacha, ktoś kto gra w miarę, lecz niezbyt dobrze, ktoś kto jest dobrym graczem, lecz chce być jeszcze lepszy. To koło będzie się tworzyło zawsze, z dni na tygodnie, z miesiąc na rok i coraz dłużej, bo co roku ktoś się rodzi, ktoś dorasta, ktoś zdobywa skila, ktoś chce się nauczyć grać, tak będzie zawsze, więc takie oto serwery są lokatą a przyszłość, lecz nadal nie wiem jak można coś na nich zarobić, bo po prostu się nie znam i tyle :D , lecz jeśli są korzyści z takich serwerów, to jak najbardziej, możesz je stworzyć, co ucieszy nawet te osoby, które nie znają co to za typ serwera :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

GG + DM byłby najlepszy, ale wiadomo dużo cheaterów...Jeśli TP to oczywiście ONLY STEAM.

A może by tak CTF (Capture The Flag)? Jest mało serwerów z takim modem, a znając zdolności Nestiusza to mógłby powstać naprawdę oryginalny i wyjątkowy serwer :) Według mnie warto się nad tym zastanowić.

A serwerów typu AIM/FY/AWP nie lubię także tej propozycji akurat nie popieram.

Aa..i jeszcze oczywiście BF2 jest fajnym modem, na takim też bym chętnie grał :)

• Właściciel
Opublikowano

Kanrin, drugi ZM będzie zupełnie inny w porównaniu do pierwszego. 

TP raczej tylko only steam.

Od rozgrzewania jest raczej GG+DM niż AIM/AWP.

Capture the flag odpada - nie jest to popularny serwer i na pewno nie pojawi się tak prędko.

L4D2 odnotowuje bardzo szybkie i dobre wyniki. Kto powiedział, że Polacy będą na tym serwerze grać? ;>

CS:GO postawiłbym, ale niestety: musielibyście grać, bo inaczej nie rozkręci się... 

Ja podałem kilka serwerów, połowa z nich pojawi się w tym roku jeśli się uda. Dlatego nie głosujcie nad tym, który serwer postawić, ja chciałbym znać zdanie, który najszybciej wypuścić i jakie są Wasze gusta.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nestiaczku nie do końca chodziło mi o typową rozgrzewkę jak o ćwiczenie skilla ;) Mój błąd źle to sformuowałem ;)

A co do CS:GO chętnie zagrałbym na takim serwerze ;p

l4d2 obyś miał racje ;) Też czasami mogę odwiedzić ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja bym postawił takie serwery: AIM/FY/AWP, TP (Oczywistym jest only steam) oraz skusił się na Surfa, najlepszy jest surf_ski2 bez klatki. Ewentualnie zamiast surfa (którego jest mało) wrzuciłbym only HS (którego również bardzo brakuje). W inne gry nie grywam więc się nie wypowiadam, chociaż l4d2 cieszyłby się zapewne popularnością. A co jakby tak zrobić zamiast tego drugiego ZM, Jaila (tak to się chyba nazywało)?

Opublikowano

Czytając typy serwera przypomniał mi się fajny mod - Paintball. Gra, która spodoba się każdemu, ja uwielbiałem grać na tym modzie, lecz zgrywałem nowego Csa, to się IP serwera zgubił, przepadł. Z doświadczenia wiem, że jest to fajny mod, gdzie gra sporo osób, czy to miłośnicy ffa, czy 4fun, czy DM nawet, każdemu się ten mod spodoba, więc polecam stworzyć taki serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności