PLAYBOYS SAGEt Opublikowano 29 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, chciałbym zaproponować kolejna klasyczna mape na serwer ZM jaką jest zm_szkola_pl: -http://cs.gamebanana.com/maps/176669 Bardzo fajna mapa na której swojego czasu sporo nafragowalem. Moim zdaniem to będzie dobra odskocznia od pożal sie boże tych bunkiery albo coloresa. Można ją też pobrać z tego linka lecz jest pod nazwą zm_school: -http://cs.gamebanana.com/maps/176594 Edytowane 29 Grudnia 2013 przez PLAYBOYS SAGEt
Cookies Opublikowano 29 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Miałem zaszczyt na niej grać ;) bardzo fajna ale nie wiem czy ona na Fragujemy nie była wgrana. Ja osobiście jestem na tak ale nie wiem jak się połączy gra na tej mapce gdy na serwerze będzie 31 osób.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja zawsze byłam za nią, bo też na starych zombie modach grałam na niej i pamiętam jak była na naszym ZM, nie wiem czemu została usunięta. Mapa wystarczająca na nasze ZM, starczy dla każdego. ;)
arczii Opublikowano 29 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 TAK! tez grywalem na tej mapie - kozak
SiLeSiA 71 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2013 jestem za mapka jest fajna i ciekawa :)
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tak ;D Nie grałem.. Ale wydaje się być spox XD
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie grałem ale powiem wam że bym zagrał lecz z tego co widać po ss'ach nie ma zbyt wielu kamp. Ostatecznie jestem za wgraniem :)
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2014 Na razie odpada.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi