Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Z okazji świąt i nadchodzącego Nowego Roku Administracja FG życzy wszystkim graczom: dużo rodzinnego ciepła, pogody ducha, zdrowia, szczęścia, miękkich cycków, pieniędzy i dobrego skilla. Niech Was Mikołajowa uraczy dobrymi prezentami, Śnieżynka przyjdzie w sylwestrową noc, uraczy erotycznym ciepłem i dobrym alkoholem po którym będziecie pamiętać co robiliście tej nocy ;) Wszystkiego dobrego. Dbajcie o siebie wszyscy. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Mamy nadzieję, że zostaniecie na długo z nami, tu w sieci i wspólnie będziecie tworzyć aurę rodzinną, przyjacielską, czyli taką, która będzie niezapomniana na wiele, wiele lat. 6
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dołączam się do życzeń, a ja mam do Was informację, że dzisiaj wystartuje nowy konkurs pt. "losowanie", a także do końca roku będzie promocja na V.I.P'a rozbudowanego. Pragnę też przypomnieć, że 1 stycznia będziemy obchodzić swoje drugie już urodziny. 4
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 A co mi tam też się przyłączam do życzeń! :) Zdrowych, Wesołych i Radosnych świąt oraz aby Ten nadchodzący rok był o wiele lepszy od tego :) Wiele Skilla! :)
mOtOcyklista46 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) To ja również ze swojej strony pragne życzy Wam zdrowych, wesołych i spędzonych w rodzinnym gronie świąt :) Edytowane 23 Grudnia 2013 przez mOtOcyklista46
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zdrowia, szczęścia, pomyślności nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana, jedz pierogi, lep bałwana, a w Sylwestra pij do rana! Tyle w skrócie :) A poza tym to jeszcze fajnych prezentów, krzywej choinki, smacznego gyrosa, naprawdę udanych Świąt Bożego Narodzenia, niezapomnianego Sylwestra i czego tam sobie kto jeszcze wymarzy. A i skilla i fragów oczywiście też Wam życzę. 3majcie się i do przodu! :)
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wesołych Świąt! :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 No przyłączam się i ja do was wesołych ;).
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wszystko zostało już wyżej wypisane, a ja również przyłączam się do tych życzeń :) Wesołych Świąt Fragowicze! :)
`.dafit pr0 hetshoter Opublikowano 23 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Również życzę Wam Wesołych i pogodnych Świąt, bogatego Mikołaja i czego tam jeszcze sobie zapragniecie. :)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wesołych Świąt od Bang'a Bang'a ^^
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wesołych :) do "miękkich Cycków" hahaha też wam tego życzę :D
R0x0r Opublikowano 23 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wódki seksu cycków dziewczyn hedów fragow skilla :) :D
BezWladny Opublikowano 23 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dużo szczęścia, eee... to banalne.Dużo seksu, aaa... to normalne.Dużo kasy, yyy... nie wiem skąd.Oj, po prostu Wesołych Świąt! Życzę Miłych, wesołych Świąt w Rodzinnym gronie :) Picia do rana na sylwestra, oczywiście kaca :) No i co tylko sobie życzycie ;)
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 tak tak, śnieżynka niech i 24 przyjdzie XD tylko jakaś z fajnymi cyckami nie ??
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2015 Właściciel Opublikowano 25 Września 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi