Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 proponowałbym wgrać mapke rats ale nie taką zwykłą którą każdy zna lecz de_office_rats
ziomeczek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jestem za :) mapka cieszy się popularnością na 4FUN :) 2
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 8 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja bym tej mapki na cod'a nie wgrywał bo wciągu paru sec. można znaleźć się na respie przeciwnika.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dokładnie, mapka jest za mała, ktoś będzie ninją grał to przeciwna drużyna bez szans jest :P
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja jestem jak najbardziej za dodaniem - bardzo dobra mapka na serwer COD.
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2015 Właściciel Opublikowano 17 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi