Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Amerykański aktor Paul Walker, znany głównie z filmów "Szybcy i wściekli", zginął w wypadku drogowym na północ od Los Angeles. Miał 40 lat. O śmierci aktora poinformował portal tmz.com, powołując się na policję.

Walker razem ze swym kolegą jechał sportowym porsche. W miejscowości Santa Clarita pędzący z dużą prędkością samochód wypadł z drogi, uderzył w drzewo lub słup, a następnie stanął w płomieniach. Agent aktora poinformował na Facebooku, że Walker i jego kolega zginęli na miejscu. Potwierdził także, że aktor nie kierował samochodem, lecz był pasażerem.

Portal tmz.com podał, powołując się informacje z otoczenia Walkera, że był on gościem na wystawie samochodowej w Santa Clarita, na której zbierano pieniądze na pomoc dla ofiar niedawnego tajfunu na Filipinach. Zginął podczas jazdy próbnej nowym porsche.

Paul Walker zyskał ogromną popularność w USA i na całym świecie przede wszystkim dzięki roli Briana O'Connora w serii filmów "Szybcy i wściekli" 

"Wszyscy w Universalu jesteśmy załamani. Paul był jednym z najbardziej lubianych i szanowanych członków naszej rodziny przez ostatnie 14 lat. Ta strata to katastrofa dla nas, dla wszystkich zaangażowanych w pracę nad filmami z serii Szybcy i Wściekli oraz dla niezliczonych fanów. Przesyłamy nasze najgłębsze i najszczersze kondolencje rodzinie Paula."- takiej treści oświadczenie wydał Universal, wytwórnia filmowa z którą związany od 14 lat był Paul.

837a61c9e1582e58fbbdd2be19d71eba.jpg

Nie wiem jakie macie zdanie na temat jego. Natomiast ja ubolewam bo znam go również z innych roli i naprawdę był to dobry aktor

Zdjęcia z wypadku: 

http://film.onet.pl/paul-walker-aktor-znany-z-filmow-szybcy-i-wsciekli-zginal-w-wpadku-mamy-zdjecia/p9h4f

@Didek dzięki za linka do zdjęć ;)

Edytowane przez Kanrin
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mam nadzieję, że zmarł od razu po uderzeniu. Zginąć w płomieniach, to najgorsza śmierć jaką można sobie wyobrazić.

Kiedyś u mnie w mieście był przypadek, walnęli też w drzewo, samochód się zapalił, jak facet dzwonił po straż, oni krzyczeli... Sam aktor świetny - szkoda życia, no ale cóż zrobić.

Poza tym - zobaczcie jakie to drzewko jest małe. Aż kurczę... się dziwię. Zdjęcia przerażają.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przypuszczam że oni tylko się na nim zatrzymali w fazie końcowej, Może ich wyrzuciło z zakrętu dachowali i na drzewo wpadli nie wiadomo. Poza tym zobacz na auto jakie jest zmasakrowane z każdej strony. Jedno drzewko jeszcze takie nie miałoby szans zatrzymać porshe które waży około 1500kg zwykły cayman i do tego prędkość :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No racja. Dobrze, że nikomu więcej się nic nie stało, biorąc pod uwagę okolicę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szkoda człowieka.. Ciekawe, jak teraz potoczy się sytuacja z filmem "Szybcy i wściekli".

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gdzieś czytałem że wypuszczą jeszcze tą część dla upamiętnienia Paula. Nie żebym wątpił w uczucia innych ludzi ale wg mnie Universal nie robi tego głównie dlatego aby uczcić pamięć Walkera lecz dla kasy. Gruby hajs poszedł w ten film i dużo więcej mają zamiar z niego ściągnąć. Tak czy siak i tak tą część obejrze bo naprawdę jestem ciekaw jak to zakończą i czy to już będzie naprawdę ostatnia cześć. Ale mogli by już zakończyć na tej części bo ten film odchodzi od pierwowzoru czyli wyścigów

Opublikowano

Wiem, że to marne pocieszenie ale przeczytałem, że Paul będzie w siódmej części, ponieważ została ona nakręcona podczas kręcenia szóstki. Niestety nie będzie się już oglądało tego filmu tak jak poprzednie części.. :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie no Kropek dobry wariat jesteś ;D Ubolewasz nad samochodem? :D Prawdziwy fanatyk porshe "Jak można było zniszczyć takie cudo kij z życiem 2 osób" :D

A tak wgl to tak głośno się mówi o Walkerze a o jego koledze który prowadził, społeczeństwo poza wyzwiskami w jego imieniu nic nie mówi... Szacunek do życia... Liczy się to że gwiazdor a o reszcie się zapomina. Ciekaw jestem jak wiele osób będzie o tym pamiętać za miesiąc, 2 mc-e, rok, 5 lat? Chwilowy szał a potem zapomnienie... Mentalność ludzi :D W sumie pewnie też nie będę codziennie o tym pamiętał ale ja nie płacze z powodu że zginął, nie mówię jaki to byłem jego fanem.. Lubiłem go jako aktora ale poza filmem nie interesowało mnie jego życie. Zginął w sposób taki jak utożsamiało go społeczeństwo czyli świra drogowego ;) Niechaj mu się wiedzie na drugim świecie :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie no Kropek dobry wariat jesteś ;D Ubolewasz nad samochodem? :D Prawdziwy fanatyk porshe "Jak można było zniszczyć takie cudo kij z życiem 2 osób" :D

A tak wgl to tak głośno się mówi o Walkerze a o jego koledze który prowadził, społeczeństwo poza wyzwiskami w jego imieniu nic nie mówi... Szacunek do życia... Liczy się to że gwiazdor a o reszcie się zapomina. Ciekaw jestem jak wiele osób będzie o tym pamiętać za miesiąc, 2 mc-e, rok, 5 lat? Chwilowy szał a potem zapomnienie... Mentalność ludzi :D W sumie pewnie też nie będę codziennie o tym pamiętał ale ja nie płacze z powodu że zginął, nie mówię jaki to byłem jego fanem.. Lubiłem go jako aktora ale poza filmem nie interesowało mnie jego życie. Zginął w sposób taki jak utożsamiało go społeczeństwo czyli świra drogowego ;) Niechaj mu się wiedzie na drugim świecie :)

Bardziej mi chodziło, że nie mieliby szans przeżyć bo tak auto zmasakrowane :(

Opublikowano

wszyscy teraz jestesmy fanami 2fast2furious :D codziennie ginie 10000 osob i nikt o tym nie pisze.

Opublikowano

Tak lubiałem tego aktora :/ A co z następną częscia? Mysle ze zrobia sobowtora, albo  zrobia tak ze  Paul zginie w wypadku w filmie, i go zastapi ktos inny

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Plotki krążą że film został nakręcony i teraz miał być tylko do wykończenia, ogólnie to mam nadzieję że wrzucą scene jak on ginie tak żeby nie było że gdzieś wyjechał i przepadł

Opublikowano

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

taa wielka szkoda ze akurat to go spodkało dobry aktor szybcy wsciekli 7 juz nie bendol takie same jak poprzednie częsci :(

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności