Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm... Z tego co zaobserwowałem to na naszym wspaniałym serwerze ZM ludzie mają tendencję do łamania regulaminu... Czy ja wiem... Może myślą, że są fajni?

A więc jak nie ma Admina to się robi burdel na serwie, a czasem trafiają się tacy co i tak blokują / rozwalają kładki / wpychają zm itp podczas gdy admin jest na serwerze.. Proponuję zaś abyście wydłużyli długość banów za wszystkie przewinienia. Nie wiem jakie są tutaj stawki ale jak patrzę w AMXBans to np. z Blokowanie gość dostaje 30 minut.. Właśnie. 30 minut. A blokują cały czas praktycznie. Skoro ludzie to lekceważą to długość bana powinna podskoczyć od 2 do 5 godzin w zależności jak perfidnie blokował (Moim zdaniem). To samo tyczy się min, spychania itp. To jak jest admin oczywiście. A jeśli gość notorycznie utrudniał grę innym gdy na serwerze nie było admina (tzw. kozaczki) to długość bana powinna być wydłużona o co najmniej 2 razy. Np. z 5 godzin za blokowanie na 10 godzin.

Serio.. Trudno się gra gdy na serwie nie ma admina.

Opublikowano

ja czesto pomagam adminowi gdy ludzie utrudniaja gre itp, nawet gdy nikogo nie ma to jakis porzadek jest :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bany są tak dostosowane, żeby pokazać, że nie można robić tego i owego, dajmy tutaj przykład: blokowanie, ale jednocześnie dać tez pograć. No i zauważ, że jeśli zdarza się to notorycznie, a ja pamiętam graczy (ich nicki) i jeśli krótki ban nie skutkuje, to lecą na dłużej. ;) 

A co do takiego skarżenia się - po to jest dział skarg na graczy i adminów, żebyś nie musiał użerać się z graczami, kiedy na serwerze nie ma admina.

Opublikowano

Okej.. Nie zdziwcie się gdy będziecie mieć spam w skargach : ]

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności