`Weu Opublikowano 20 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2013 Hm... Z tego co zaobserwowałem to na naszym wspaniałym serwerze ZM ludzie mają tendencję do łamania regulaminu... Czy ja wiem... Może myślą, że są fajni? A więc jak nie ma Admina to się robi burdel na serwie, a czasem trafiają się tacy co i tak blokują / rozwalają kładki / wpychają zm itp podczas gdy admin jest na serwerze.. Proponuję zaś abyście wydłużyli długość banów za wszystkie przewinienia. Nie wiem jakie są tutaj stawki ale jak patrzę w AMXBans to np. z Blokowanie gość dostaje 30 minut.. Właśnie. 30 minut. A blokują cały czas praktycznie. Skoro ludzie to lekceważą to długość bana powinna podskoczyć od 2 do 5 godzin w zależności jak perfidnie blokował (Moim zdaniem). To samo tyczy się min, spychania itp. To jak jest admin oczywiście. A jeśli gość notorycznie utrudniał grę innym gdy na serwerze nie było admina (tzw. kozaczki) to długość bana powinna być wydłużona o co najmniej 2 razy. Np. z 5 godzin za blokowanie na 10 godzin. Serio.. Trudno się gra gdy na serwie nie ma admina.
Właściciel GET Opublikowano 20 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 20 Listopada 2013 Według mnie, nawet jak zbanuję na tydzień taką osobę, wejdzie ponownie za te kilka dni i znowu będzie robić to samo.
arczii Opublikowano 20 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2013 ja czesto pomagam adminowi gdy ludzie utrudniaja gre itp, nawet gdy nikogo nie ma to jakis porzadek jest :D 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2013 Bany są tak dostosowane, żeby pokazać, że nie można robić tego i owego, dajmy tutaj przykład: blokowanie, ale jednocześnie dać tez pograć. No i zauważ, że jeśli zdarza się to notorycznie, a ja pamiętam graczy (ich nicki) i jeśli krótki ban nie skutkuje, to lecą na dłużej. ;) A co do takiego skarżenia się - po to jest dział skarg na graczy i adminów, żebyś nie musiał użerać się z graczami, kiedy na serwerze nie ma admina.
`Weu Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2013 Okej.. Nie zdziwcie się gdy będziecie mieć spam w skargach : ]
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2013 Przynajmniej będzie co rozpatrywać. @close
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi