Skocz do zawartości

Mapa  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Assault w wersji zm ?

• Tak
      17
    • Nie
      3
  2. 2. rats w wersji zm ?

• Tak
      15
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co wy na to, żeby dograć mapę zm_castle_siege ? Mi np ona się bardzo podoba i ma dobry klimat. Myślę ze graczom by się bardzo spodobała i by była jedną z ulubionych map na serverze.

To załóż oddzielny temat z propozycją.

Opublikowano

można obie nie ?

Assault zdecydowanie tak  , lecz rats jestem na nie  , klimat tej mapy jakoś mi nie pasuję do tego servera. :)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Była kiedyś mapa zm_beny_xmas, lubiana myśle była, bo grało się w nią trochę. Po sprawie z benym jej nie ujrzałem nigdy więcej (pewnie przez zawartość w niej nieszczęsnego benego). Wysuwam do was prośbę o rozpatrzenie sprawy i reupload mapy. d-_-b

PS: jeśli to sprawa na nowy temat chętnie go założe.

Edytowane przez Schirru
Opublikowano

Hm, i to wszystko? Myślałem, że uargumentujesz chociaż, np. "i tak dużo map" lub "właśnie przez nazwę jej nie przywrócimy". No cóż, jeśli tak to wygląda, to mam nadzieję, że ktoś jeszcze wypowie się w tej sprawie.

A co do assalut to wydaję mi się, że kiedyś widziałem ją w wersji zm ale możliwe, że na innym serwerze (a i tak mało z niej pamiętam :P), lecz chętnie ujrzałbym ją na tym serwerze w innym wykonaniu. :) d-_-b

• Właściciel
Opublikowano

Co tutaj argumentować? Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, pytając o mapę. Po 2. Straciłem ją i nie zamierzam odzyskać.

Opublikowano (edytowane)

Aha, W sumie racja :P
Zastanawiam się czy mapa jurassicpark jest, bo kiedy chciałem ją nominować to jej nie było :| No chyba, że źle wpisałem nazwę, a jeśli jej nie ma to chętnie znów bym ją ujrzał. d-_-b

Edit:A wiec to wiele wyjaśnia :)

Edytowane przez Schirru
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podam fajne mapki które pasowały by na ten serwer:

1.zm_dusthorror

2.zm_happycamp

3.zm_ transylvania

4.zm_ojciec

5.zm_five

6.zm_killdust2

7.zm_laf

8.zm_restart_v3

9.zm_defense

10.zm_cemetery_2

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności