arczii Opublikowano 3 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam, mam pytanko czy jezdzi ktos na snowboardzie badz nartach?
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 3 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie, skutecznie zniechęciłem się do tego już za pierwszym razem :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 3 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja na nartach bardzo hobbystycznie jeżdżę. Na pierwszy raz mój, to był hardcore. Zjechałam z samej góry, ale przeżyłam, mimo, że wpierdzieliłam się w krok i narty na ławeczce jakiegoś Pana, a dodatkowo przywaliłam całym ciałem w plakat kubusia i miałam bliskie spotkanie z drzewem. Ale wiecie co? Było warto! :) Od tamtej pory jeżdżę co zimę.
arczii Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2013 a pytam, bo jade ze znajomymi do Les Orres ze www.snowshow.pl i myslalem ze jak ktos lubi to kupowac wycieczke i dawac :D
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 4 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2013 Wiesz, myślę, że jeśli ja mam tutaj góry i stoki, to mogę zostać i zabawić się na miejscu, aczkolwiek - jasne, to nie to samo co prawdziwa góra, prawdziwy stok i na pewno, tak 100% - owo zapewnię sobie idealne warunki po studiach. ;)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Hyde park → Hobby → Inne
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi