Skocz do zawartości

[KOSZ] Rezygnacja z serwera DR?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I żeby nie były duże lvl bo to odrzuca ludzi

Akurat tu się nie zgodze. Bo jeżeli serwer ma 100001 Lvl'i i są klasy z np 1/15 z m4. To jest sens grania dla nowych graczy, bo zabije jednego gościa z wyższym lvlem i ma 20000 i JUŻ może coś zdziałać i gra się ciekawiej, dłużej. Na takich serwerach przydaje się nielimitowane ammo, oczywiście normalnie z ładowaniem. A tak? Lvl max np. 500, gra gracz 300 i ten z 1 nie ma szans, bo nie miałby żadnego kontaktu z innymi graczami na wyższym levelu, ale to tylko oczywiście moje zdanie, każdy ma inne, ja tylko podsuwam pomysł :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jak dla mnie może być cod tylko trzeba od razu kupe adminów zorganizować :)

Będę pierwszy!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłby surf :) Jednak dobrego surfa jest bardzo trudno zrobić ( co za tym idzie jest mało takich serwerów z dużą ilością graczy). Mógłby być JailMod, jednak tutaj zysk nie byłby znaczny.

Jeśli patrzeć pod kątem zarobków oraz rozgrywki to COD Mod może być, choć sam nigdy nie darzyłem go sympatią ;)

Opublikowano

COD, hmmm no niby nie jest zły :), lecz tak jak koval mówi, pod kątem zarobków i rozgrywki.

Sam Coda nie lubię .... lecz jestem za :).

Opublikowano

ja mogę byc drugi :D coda uwielbiam tak jak zm <3 adminem :P

a co do coda jestem za :) 

• Właściciel
Opublikowano

Już postanowione definitywnie. DR sprzedajemy w całości. Może kiedyś się pojawi, choć nie wróżę temu.

Co do COD'a. Jeśli będzie trzeba, otworzymy oczywiście wątek odn. propozycji. Zrobimy tak, aby każdy miał minimalną szansę. Będzie kilka klas premium, ogółem niedużo, do tego frakcje, zoptymalizowane, na pewno zadbamy o komfort gry dzięki hostingowi Pukawka.pl. No cóż, postaramy się, aby ten COD wyróżniał się. Jaki będzie maksymalny poziom? Tego jeszcze nie wiemy. Oficjalnego startu również nie wiemy. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Po co spamujecie jak decyzja już podjęta?

W takim razie można już zamknąć temat. Chyba został wyczerpany. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności