Avkor Opublikowano 9 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Widzę , że dobre filmy ale gdzie wszystkie serie filmów : Szybcy i Wściekli 1/6 gdzie filmmy z Wandamem ? ;DDD Bardzo polecam też filmy - Uprowadzona 1 - Uprowadzona 2 Czekam na 3 część ^^
Tom Ek Opublikowano 9 Lutego 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 Up- autor tematu napisał, że chodzi mu o filmy bez zbędnych i przesadzonych efektów specjalnych, więc Szybcy i Wściekli na starcie odpadają, a Uprowadzona 1 i 2 kozak. Filmy widziałem wszystkie, gdyż również jestem fanem i koneserem kina akcji. 5.
JimiHumuhuma Opublikowano 9 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Chłopaki ale uprowadzona 3 już w necie hula :D W HD już widziałem jakiś czasem temu, a co do filmów z Van dame'm to spokojnie jeszcze przybędzie. Edytowane 9 Lutego 2015 przez JimiHumuhuma
Instynkt Opublikowano 10 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) 3 już dawno w kinach jest. OGlądałem. Nie tak dobra jak pierwsza część ale rownież ciekawe i warte poświęcenia czasu ;-) Edytowane 10 Lutego 2015 przez Instynkt
JimiHumuhuma Opublikowano 11 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2015 Dobra odświeżam i daję kolejne, nie będę edytować poprzedniego, bo będzie za długa lista :D I am soldier Za linią wroga (wszystkie części) Hitman (wszystkie części) Ocalony Terytorium wroga Drive Wyścig z czasem Jestem numerem cztery Mechanik Elita zabójców Colombiana Blitz Protektor Lockout Raid
snipi Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 28 Czerwca 2015 Filmy które widziałem ostatnio i z pewnością mogę polecić na ten moment są to: I orgins, Przeznaczenie, Babcia Ganja, Lucy, The illusionist, The Iceman, Edge of tomorrow ,colombiana, snajper 2014r ( dokładnie chodzi o historie wojskowa Chrisa Kyle'a ) ,Olimp w Ogniu, bez litości, Arena, Bogowie Ulicy, Falcon Rising, KRÓLESTWO, Niepowstrzymany, Człowiek na krawędzi, chapie,Siedem (1995r) W pogoni za szczęściem ,Więzień labiryntu, Adwokat diabła,Jestem Bogiem. Do wyboru do koloru jeżeli ktoś chce więcej ciekawych tytułów mogę podać, miłego oglądania.
Creyu Opublikowano 29 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Sherlock Holmes (2009), Sherlock Holmes: Gra cieni, serial też świetny. Ze starszych filmów polecam "Król Szczurów" z 1965 roku opartego na książce o tym samym tytule. (Książka o wiele lepsza od filmu, w filmie brakuje kilku motywów) 1
Shhizer Opublikowano 29 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Oglądnij sobie To ja złodziej :D
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Temat został stworzony z myślą o was użytkownikach, którzy oglądali jakiś ciekawy film godny polecenia.Dlatego, jeżeli masz jakiś film który wybitnie przyciągnął Twoją uwagę, rozśmieszył Cię do łez, bądź wzruszył albo zszokował dopisz go w tym temacie i podziel się nim z innymi ! :) Wzór: Tytuł filmu: Rok produkcji: Gatunek: Oto przykład wypełnienia:Tytuł filmu: Projekt LazarusRok produkcji: 2015 Gatunek: HorrorInfo: W celu uniknięcia niepotrzebnego spamu użyj opcji "szukaj" na górze strony tak aby tytuły filmów wielokrotnie się nie powielały. 3
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) zacznijmy od tego że do wzoru też dodałbym typ filmu ;). a przy roku produkcji nie dałeś ":" Tytuł filmu: Piękny umysłRok produkcji: 2001 Garunek: Biograficzny, Dramat Tytuł filmu: Szybcy i wściekli 1-7 Rok produkcji: 2001-2015 Garunek: Akcja Tytuł filmu: Bękarty wojny Rok produkcji: 2009 Garunek: wojenny Tytuł filmu: 21 jump street Rok produkcji: 2012 Garunek: komedia, kryminał, akcja Tytuł filmu: Wilk z Wall Street Rok produkcji: 2013 Garunek: Biograficzny, komedia kryminalna Tytuł filmu: Niecne Uczynki Rok produkcji: 2005 Garunek: komedia Tytuł filmu: Millerowie Rok produkcji: 2013 Garunek: komedia kryminalna Tytuł filmu: 13 dzielnica Rok produkcji: 2004 Garunek: Akcja Tytuł filmu: Zombieland Rok produkcji: 2009 Garunek: Horror, komedia Tytuł filmu: Boski Chillout Rok produkcji: 2008 Garunek: komedia kryminalna Tytuł filmu: R.I.P.D. Agenci z za światów Rok produkcji: 2013 Garunek: komedia, akcja Tytuł filmu: Bóg zemsty Rok produkcji: 2011 Garunek: Akcja, Thriller Tytuł filmu: Łatwa dziewczyna Rok produkcji: 2010 Garunek: Komedia Tytuł filmu: Zła kobieta Rok produkcji: 2011 Garunek: Komedia Tytuł filmu: Intruz Rok produkcji: 2010 Garunek: Akcja, Thriller Tytuł filmu: Ted Rok produkcji: 2012 Garunek: Fantasy, Komedia Tytuł filmu: Sztanga i cash Rok produkcji: 2013 Garunek: Akcja, komedia kryminalna Tytuł filmu: Max PayneRok produkcji: 2008Gatunek: Akcja, kryminał Tytuł filmu: Carrie Rok produkcji: 2013Gatunek: Dramat, horror Tytuł filmu: Agenci Rok produkcji: 2013Gatunek: Akcja, kryminał, komedia Tytuł filmu: ElizjumRok produkcji: 2013Gatunek: Akcja, Sci-Fi Tytuł filmu: Człowiek na krawędzi Rok produkcji: 2013Gatunek: Akcja, Thriller Tytuł filmu: Infiltrator Rok produkcji: 2013Gatunek: thriller, akcja Tytuł filmu: jestem numerem cztery Rok produkcji: 2011Gatunek: Thriller, Akcja, Sci-Fi Tytuł filmu: Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń Rok produkcji: 2004Gatunek: Familijny, przygodowy Tytuł filmu: Prometeusz Rok produkcji: 2012Gatunek: Horror, Akcja, Sci-Fi Tytuł filmu: Daybreakers - Świt Rok produkcji: 2009Gatunek: Akcja, Horror Myślę że narazie starczy :P. Post będzie edytowany. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez PabloStec 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Filmy → Ze świata filmów do Hyde park → Filmy
FightMouse Opublikowano 28 Września 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2015 Dark Places jak ktoś lubi dobre filmy
NaVv Opublikowano 29 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 29 Września 2015 Fajny horror Teksańska Piła Mechaniczną Początek :D Zesracie się :D
marvel Opublikowano 2 Listopada 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2015 Blair Witch Project
Nop3 Opublikowano 12 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2016 Może nie dostanę nagrody w postaci "Złotej Łopaty" ale jestem świeżo po seansie "Wyspy Tajemnic" i naprawdę szczerze polecam. ; ) Jestem z lepszych filmów z intrygująca fabułą robiąca jajecznice z mózgu oglądającego. ^ ^ Szczerze polecam. ;)
! Seventeen ! Opublikowano 13 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2016 Dla filmy to takie jak: Niezniszczalni 3 części Szybcy i wściekli 7 części Transformer 4 części Transporter 3 części Tunel Wulkan 2012 Bitwa o ziemie
Karysu Opublikowano 20 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2016 Polecam taki jeden ciekawy i niewymieniony powyżej film.Threads (1984)Niech nie zrazi Cię rocznik filmu, film jest słabo znany, ale nie jest zły. Opowiada on o konflikcie nuklearnym pomiędzy NATO a Układem Warszawskim, który rozgrywa się z perspektywy zwykłego cywila. Nie pożałujesz jak se obejrzysz :)
Rekomendowane odpowiedzi