PROJECT X Opublikowano 5 Października 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Skladam tu ogolna skarge na administracje serwera DD2 -brak admina na serwerze -jezeli sie pojawi to na 2 min a w skrajnych przypadkach 30 sek -dzieciaki wyzywaja sie od najgorszych(skad znaje takie slowa?nie wiem) -admin nie reaguje na wyzwisaka lub obelgi -bany sa rozdawene na slowo!czyli!wchodzi admin na 30sek.5 graczy napisze na say ze owy X gracz ma haxy i leci ban -ogolnie piszac to jest burdel na serwerze! Nie pisze tej skargi bo mi sie tak podoba.Gram w Cs-a juz 7 lat tzn. juz zakonczylem swoja przygode z Csem ale od czasu do czasu pogrywam w wolnych chwilach(NS)konta STEAM poszy pod mlotek.W administrowaniu serwera mam bardzo duze dosiwadczenie bla bla bla....ale to co tu zauwazylem to jakas masakra jest....w jednym zdaniu macie tu Wolna Amerykanka! POZDRAWIAM!!!! Edytowane 5 Października 2013 przez PROJECT X 1
Właściciel GET Opublikowano 5 Października 2013 Właściciel Opublikowano 5 Października 2013 Pierdolisz trzy po trzy.
Rekomendowane odpowiedzi