BaKaCz Opublikowano 4 Października 2013 Zawieszony Opublikowano 4 Października 2013 Formalności, które należy wiedzieć przed i po napisaniu podania: Podanie swojego wieku oznacza Twój aktualny rzeczywisty wiek, a nie który będziesz miał. Pamiętaj, że im bardziej bogate, treściwe podanie tym lepiej dla Ciebie. Podanie świadczy o Tobie! Podanie bez wzoru zostaje odrzucone i wyrzucone do kosza. Podanie bez nieosiągniętych wymogów gwarantuje jego natychmiastowy odrzucenie. Brak wypełnienia jakiejkolwiek luki skutkuje zamknięciem podania. Jakiekolwiek oszukiwanie - podawanie błędnych informacji w podaniu jest surowo karane. Jeżeli liczba głosów przeważa w podaniu na NIE, wówczas podanie zostaje odrzucone. Najważniejsze zdanie w podaniu ma HeadAdmin - opiekun - serwera . Rozpatrzenie podania trwa minimum 1 dzień, a maksymalnie 3. Po akceptacji podania, należy zapoznać się z działem ukrytym i złożyć przysięgę, a ponadto wpłacić opłatę wstępną jednorazową - wszystko zostało opisane w specjalnym FAQ dla admina. Admin nie płaci żadnej składki adminowskiej comiesięcznej! Nie wypowiadaj się w moim podaniu! Chyba, że masz coś merytorycznego do przekazania. Znajdź błąd w swoim regulaminie mistrzu :) I mógłbyś odpisać na pw, bo widze że po prostu masz problemy z pisaniem i czytaniem.Tylko nie wmawiaj mi znowu że teraz też Cię obraziłem^.Po prostu stwierdzam fakty. 3
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2013 Właściciel Opublikowano 4 Października 2013 No ja Ci gratuluję: [ZM] Propozycje i uwagi.
BaKaCz Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 4 Października 2013 nesty -co ty jestes psem jakims zeby mi rozkazywac? Nie no na prawde przerosłeś sam siebie, chyba faktycznie dzisiaj dużo grałes bo tlen do mózgu ci nie dochodzi o.O, Te twoje avatarki hmm, dobra bo jeszcze się obrazisz hahaha ,To który jesteś w tym rankingu tak często grasz że to ch*j pewnie top100 gratki :),nawet kulturalnie zapytac się nieda który w ranku (widocznie się tego wstydzisz) :( Na pewno ban na 5 godzin na dd2 pomoże enQ zapłacił ci żebyś takie pierdoly o jebanym slowie "CZĘSTO" pisała ?Lece se w kulki mhmm, a tak poza tym, kiedyś mi dasz "tak" wiesz co ja ci moge dac :) ps. nie to o czym myślisz.. nierozgarnięta kobieto :) I nesty to ze nie odpisujesz na pw. i na czacie ,powtarzające jedne i te same slowa blablabla, dla mnie jest jedno znaczne, lamusek z cb :( , a tak z ciekawości co to za avatarki ? Dziadek,babcia, kurwa nie wiem powiedz prosze,bo mnie ciekawość zżera :) 1
BaKaCz Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 4 Października 2013 A dzięki dzięki :) jeden ch*j gdzie chce tylko ludzie zobaczyli i ty co o tobie mysle ;o 1
BaKaCz Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zawieszony Opublikowano 4 Października 2013 nie no dalej nie moge z tego twojego tekstu , sluchaj się psów na pewno mądrzejszy będziesz :) 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2013 Właściciel Opublikowano 4 Października 2013 Może wyjaśnię, bo widzę, że jesteś typowym przykładem pół-inteligenta, który myśli, że może odgrywać się na kimś. Jeśli jeszcze raz sprowokujesz mnie, to wylecisz stąd na zawsze. Do meritum sprawy. Jesteś takim głąbem, że nawet nie rozróżniasz spraw adminowskich od prywatnych. Uważasz, że zapytanie mnie "który jesteś w ranku" leży w interesie adminowskim (?). Jest to prywatnie skierowane do mnie pytanie i nie mam obowiązku na nie odpowiadać, jeśli Ci to przeszkadza, mnie to nie interesuje. Chciałem w spokoju pograć, ale znajdą się takie imbecyle pokroju Twojego, które zawsze będą albo robiły zaczepki, albo prowokowały i udawały idiotów. Chociaż Ty raczej nie udajesz idiotę, Ty nim po prostu jesteś. Wracając do sprawy może już wyjaśnionej przeze mnie na serwerze, ale jednak jeszcze pociągnę to w temacie. Określenie "idiota" to według mnie (i nie tylko) diagnoza osoby, a nie obraza. Idiota jest zawsze idiotą i nie jest to obrazą a określenie. Więcej nie zamierzam ciągnąć tego tematu. Co do ranku: 27 jakby Cię to interesowało. Lecz spada przez takich trolli jak Ty, którzy tylko przychodzą na serwer mówiąc po polsku wkurwiać. Jeśli jest przyjemna atmosfera, to jest miła gra, która idzie jak trzeba. Jeśli ktoś wkurza, trolluje, bombarduje 100 pytaniami w 1 minucie, odechciewa się grać. Tak nie stworzy się dobrego serwera, a przez takich jak Ty właśnie ten CS 1.6 upada. Już kiedyś w wywiadzie mówiłem, że CS 1.6 upada moralnie i Ty jesteś żywym na to dowodem. Co do odpisania na PW. Nie mam takiego obowiązku, bo nie ma na co odpisać Ci. PW nie ma żadnego charakteru zgłoszeniowego dot. np. usługi V.I.P. Ja nie jestem idiotą i też mam jedno zdrowie, a produkować się dziś już nie zamierzam. Pragnę odpocząć, wypocząć, zrelaksować się, chociażby graniem na stworzonym przeze mnie serwerze. Nie podoba mi się to, że tacy jak Ty wchodzą sobie na ten serwer i obrażają mnie lub starają się poniżyć tekstami typu: pewnie zrobiłeś loda za tego admina; kupił admina i świeci. Jest to żałosne i Ty dokładnie taki sam poziom reprezentujesz, stąd nie chcę Cię w ekipie i mam do tego prawo. Nie masz prawa absolutnie do poniżania administracji w taki sposób jak Ty robisz. Jest wolność słowa i zależy jak ją rozumieć. Jesteśmy otwarci na konstruktywną opinię, bo ona dodaje nam sił i budzi pewne przemyślenia, co możemy zmienić, aby przekonać do siebie jeszcze większą ilość graczy. Natomiast Ty "wolność słowa" definiujesz jako wygłaszanie swoich idiotycznych teorii i szkalowanie administracji, w tym głównie mnie. W dodatku, kiedy ja mówię jasno, że nie masz się odzywać i dać spokój na 5 minut, nie masz prawa zwracać się do mnie w sposób: mam prawo, jest wolność słowa. Wybacz, ale gdyby nie ja, to by tego serwera nie było, więc szczerze mówiąc (jako fakt i logicznym tropem myślenia) mało masz do gadania w zasadach ustalanych przeze mnie. Nie Ty prawa wymyślałeś, nie Ty się dokładasz do serwera, nie Ty nim zarządzasz, żeby podważać moje zdanie. Na innej sieci już dawno byś z permem wyleciał, bo inni właściciele/administratorzy nie pierdolą się za przeproszeniem z takimi jak Ty. Na koniec: zjeżdżaj z tej sieci, nie potrzebujemy takich jak Ty. Co do "psa", to było pewne nawiązanie, którego nie zrozumiałeś. Taki z Ciebie inteligent :-) Komendy to sobie wiesz gdzie możesz wydawać, na swoim podwórku. Po książki idź, doucz się, a nie będziesz mi tu prawił swoje jakże odkrywcze morały. Btw. Dlaczego Ty poniżasz zwierzęta? Pies jest jakimś gorszym stworzeniem i nie jest mądrzejszy? To właśnie psy są mądrzejsze i to 100 razy więcej od takich jak Ty, więc podejrzewam, że jesteś jakimś australopitekiem, który przetrwał. Dziwne, że z maczugą nie latasz. PS. Od mojego avatara precz. Nic Ci do tego i nie musisz wiedzieć, bo jesteś za ciekawski. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. PS2. Jak na 17 latka, to niezłe teksty. Ukończyłeś już gimnazjum czy jeszcze nie? PS3. Zauważyłem, że masz jakieś nie tyle co problemy psychiczne, jak po prostu z opanowaniem siebie. Może udaj się do lekarza, specjalisty najlepiej, bo podejrzewam, że w realu taki mądry nie jesteś i pierwszy lepszy do strzału w pysk. 3
Rekomendowane odpowiedzi