Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Można wiedzieć kto był taki mądry i sprawdza stare wiadomości z forum? 2
Venom ★ Opublikowano 3 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 3 Lipca 2017 @Nesty emm, ja tak... z ciekawości... Sorry 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Pewnie szukacie na mnie jak najwięcej haków 4
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 3 Lipca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 Hmmm dziękuje panowie, chyba dziś sobie znów odświeżę ten dział własną ręką Jak mocie ciekwae materialy to dawajcie, mogą być w super ultra HD 5
Szyderca Opublikowano 3 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 Żądam przywrócenia grafik w tym temacie !! 5
Venom ★ Opublikowano 3 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 3 Lipca 2017 @Nesty chcieliśmy tylko lekko odświeżyć temat 2
Ste Opublikowano 3 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 Tera nestiemu może smutno ? Xd 3
Zasłużony Fragowicz MTD Opublikowano 3 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 @Ste Albo może szczęśliwy jest nigdy nie wiesz 2
Evil Dynamo Opublikowano 3 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 Jestem za przywróceniem grafik! 2
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Fajnie jest powspominać stare dobre czasy, gdzie byli normalni ludzie, a nie przewrażliwieni na słowo "kutas". Natomiast dziwne jest to, że wszyscy jednocześnie z AWP nagle grzebią w starych tematach, gdzie wypowiadałem się. Widocznie albo jestem obiektem plotek, co mnie nie dziwi albo ktoś próbuje mi zaszkodzić szukając cokolwiek na mój temat.
Evil Dynamo Opublikowano 3 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 @Nesty przypadkiem wpadliśmy na temat. Żadnych plotek i żadne zaszkodzenie kurde ;/ Nie spinajmy się o problem którego nie ma 1
Venom ★ Opublikowano 3 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 3 Lipca 2017 @Nesty Broń Boże, nie chcieliśmy wyciągać jakiś brudów na Ciebie, tak jak @Evil Dynamo mówi, niechcący tutaj weszliśmy. Nie chcieliśmy Cię obrazić czy upokorzyć. Jeśli tak to odebrałeś, to wybacz. :(
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Jak chcecie sobie poczytać moje zajebiste pociski sprzed kilku lat ( naprawdę wróciłbym do tych czasów ) to zapraszam: https://fragujemy.com/topic/1399-śmieszne-rozmowy-z-komunikatorówgiere-mail/?do=findComment&comment=31425 https://fragujemy.com/topic/1399-śmieszne-rozmowy-z-komunikatorówgiere-mail/?do=findComment&comment=37374 https://fragujemy.com/topic/1399-śmieszne-rozmowy-z-komunikatorówgiere-mail/?do=findComment&comment=43907 No i marian, nasza gwiazda:https://fragujemy.com/topic/1399-śmieszne-rozmowy-z-komunikatorówgiere-mail/?do=findComment&comment=55151 4
Evil Dynamo Opublikowano 3 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2017 @Nesty... Masz prawo być podejrzliwy co do wszystkiego bo widziałem (mniej lub bardziej) co tu się działo.. Chcę (w sumie i jeszcze kilka innych osób) aby to forum ożyło trochę bo jest niestety strasznie poważnie. Jesteśmy dużą społecznością, można powiedzieć, że taką rodzinką ale niestety to się nie uda jak będziemy ciągle doszukiwać się problemów których nie ma. Pozbyłeś się tych którzy działali na niekorzyść i moim zdaniem powinno dojść do trochę większej integracji pomiędzy Tobą - szefem, a nami (tak wiem, że masz dużo roboty m.in. z CoD itp ale taką luźną propozycję dorzucam) 3
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2017 Wiem o co Ci chodzi, masz rację. A co do ożywienia, jak chcesz zostać Moderatorem - nie ma problemu Od czegoś można zacząć 6
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi