Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Nesty emm, ja tak... z ciekawości... Sorry :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hmmm dziękuje panowie, chyba dziś sobie znów odświeżę ten dział własną ręką ;):):D
Jak mocie ciekwae materialy to dawajcie, mogą być w super ultra HD

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Żądam przywrócenia grafik w tym temacie !! :D

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

@Nesty chcieliśmy tylko lekko odświeżyć temat :D 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Tera nestiemu może smutno ? Xd

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Ste Albo może szczęśliwy jest nigdy nie wiesz :P

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Fajnie jest powspominać stare dobre czasy, gdzie byli normalni ludzie, a nie przewrażliwieni na słowo "kutas". Natomiast dziwne jest to, że wszyscy jednocześnie z AWP nagle grzebią w starych tematach, gdzie wypowiadałem się. Widocznie albo jestem obiektem plotek, co mnie nie dziwi albo ktoś próbuje mi zaszkodzić szukając cokolwiek na mój temat.

Opublikowano

@Nesty przypadkiem wpadliśmy na temat. Żadnych plotek i żadne zaszkodzenie kurde ;/ Nie spinajmy się o problem którego nie ma 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

@Nesty Broń Boże, nie chcieliśmy wyciągać jakiś brudów na Ciebie, tak jak @Evil Dynamo mówi, niechcący tutaj weszliśmy. Nie chcieliśmy Cię obrazić czy upokorzyć. Jeśli tak to odebrałeś, to wybacz. :( 

• Właściciel
Opublikowano

@Nesty... Masz prawo być podejrzliwy co do wszystkiego bo widziałem (mniej lub bardziej) co tu się działo.. Chcę (w sumie i jeszcze kilka innych osób) aby to forum ożyło trochę bo jest niestety strasznie poważnie. Jesteśmy dużą społecznością, można powiedzieć, że taką rodzinką ale niestety to się nie uda jak będziemy ciągle doszukiwać się problemów których nie ma. Pozbyłeś się tych którzy działali na niekorzyść i moim zdaniem powinno dojść do trochę większej integracji pomiędzy Tobą - szefem, a nami (tak wiem, że masz dużo roboty m.in. z CoD itp ale taką luźną propozycję dorzucam) :) 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Wiem o co Ci chodzi, masz rację. A co do ożywienia, jak chcesz zostać Moderatorem - nie ma problemu :) Od czegoś można zacząć :D 

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności