-=Fuksik=- Opublikowano 20 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 mam problem ze steam nie działa mi społeczność steam (shift+tab) nie wiem dlaczego możecie mi jakoś pomóc/doradzić?
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 20 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Temat już był, sama go zakładałam http://fragujemy.com/topic/9163-spo%C5%82eczno%C5%9Bci-steam/#entry39127 o proszę. Słyszałam, że po ostatniej aktualizacji steam coś się właśnie z tym zepsuło. Spróbuj zaktualizować sterowniki (o czym pisał kasto23 w temacie wyżej). Jeśli nie pomoże to możesz przywrócić steam sprzed aktualizacji, czyli nie będziesz słyszał steam a ns. Ja tak mam i społeczności mi działają. Edytowane 20 Lipca 2013 przez sasakirou
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 20 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 Mam ten sam problem i wiele osób, które znam również. Nie pomogło przeinstalowanie steama, a problem pojawił się od ostatniej aktualizacji.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2013 Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja już tego problemu nie mam od dawna.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi