Red Warrior gejem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Wykluczony Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Witajcie, jestem Edward ale kumple mówią mi Edwardon jako że mam posture jak Don Mitchel Jest poniedziałek trzebabyłoby oblać pierwszy dzień w pracy zaliczony, komuś polać?
Red Warrior gejem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Wykluczony Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Just now, GET said: Sobie polej Ładny, to ty?
Red Warrior gejem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Wykluczony Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Just now, GET said: Twój stary Mój stary ma czarne włosy a nie brązowe XD
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2024 To po co się głupio pytasz xD
Red Warrior gejem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Wykluczony Opublikowano 19 Sierpnia 2024 1 minute ago, GET said: To po co się głupio pytasz xD Myślisz że Terrorystka się ze mną umówi ?
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Myślę, że jeśli nie zakończysz swoich działań, to faktycznie zostaniesz zgłoszony - zresztą, sam chciałeś to zrobić i mnie pozwać, czekam i czekam i się nie doczekałem, aleeee wcześniej z kolei chciałeś lolka i innych wsadzić do pierdla. Cóż, rozdwojenie jaźni to Ty masz na wysokim poziomie, dlatego życzę Ci szybkiego zgonu. Pozdrawiam
Red Warrior gejem Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Wykluczony Opublikowano 19 Sierpnia 2024 1 minute ago, GET said: Myślę, że jeśli nie zakończysz swoich działań, to faktycznie zostaniesz zgłoszony - zresztą, sam chciałeś to zrobić i mnie pozwać, czekam i czekam i się nie doczekałem, aleeee wcześniej z kolei chciałeś lolka i innych wsadzić do pierdla. Cóż, rozdwojenie jaźni to Ty masz na wysokim poziomie, dlatego życzę Ci szybkiego zgonu. Pozdrawiam Dzięki, zgon może jeszcze dziś zalicze
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi