Legolas Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Skarga na: opiekuna / admina / gracza Dlaczego składasz skargę: Dostałem bezpodstawnego bana Nick z gry: Legolas Nick osoby oskarżonej: Nie znam Data zdarzenia: 11.08.2024 Opis zdarzenia: Próbuję wejść na serwer i widzę, że mam bana... Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów
Właściciel GET Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 11 Sierpnia 2024 1 minutę temu, Legolas napisał: Dostałem bezpodstawnego bana I dostaniesz kolejnego, jeśli nie nauczysz się czytać informacji zawartych na forum.
Legolas Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2024 1 minutę temu, GET napisał: I dostaniesz kolejnego, jeśli nie nauczysz się czytać informacji zawartych na forum. Mam bana permanentnego, więc nie dostanę kolejnego ..
Właściciel GET Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Ale kolejnego w sensie na forum.
Legolas Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Teraz, GET napisał: Ale kolejnego w sensie na forum. Możesz mnie zatem oświecić ? Dopiero co zarejestrowałem się na stronie, żeby zgłosić sprawę.
Właściciel GET Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 11 Sierpnia 2024 To, że piszesz w nieodpowiednim miejscu? Że skargi NIE służą do wyjaśniania spraw?
Właściciel GET Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 11 Sierpnia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi