Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wypowiem się lekko dokładniej :) Aby zrozumieć cały przebieg gry, powinieneś zacząć od mapki poprzedniej, niż tej co dałeś "dowód"... No ale taka już natura, aby na kogoś nagadać, aby wyjść nie niewiniątko, i jaki to jesteś poszkodowany... Dlaczego nie dałeś demka z poprzedniej mapki, gdzie wyzywałeś od tak bez powodu pół serwera, podkładałeś się czy też unikałeś całą mapę celi, przeciągając nawet o 1-2 minuty runde, bo zostałeś jako jedyny zombii i nie robiłeś celi? Dlaczego tego nie dałeś do tematu, tylko zacząłeś od środka, gdy to biedny dostałeś bana na 12h, i to słusznego.  Ale nie dostałeś za poprzednią mapę, tylko za moment wpychania. Na tym demku dowody.

http://217725.node53.pukawka.pl/hltv-2406191448-zm_dust2_long-1718801280-1718803620.zip

Po 2. nie chce dawać mi się nowej skargi, skoro tu jest temat.... Aktualnie gracz "true" gra na serwerze na mapie oblivion, i wyzywa po raz kolejny pół serwera, nie robi celi i blokuje, kilka graczy jego hejtuje i narzeka przez to jak utrudnia im grę (nie mi). Mówią na mnie, że jestem hipokrytą BO NIE KULTURALNIE CZASEM SIĘ WYPOWIADAM (i to w sumie jedyny zarzut na moją osobę "słownictwo"), ale nie utrudniam innym gry aby za każdym razem od wejścia na serwer coś odwalać :) Mówią na mnie hipokryta, a tu o jakiego delikwenta mam. 

Pozwolę sobie dodać komentarz, bo przecież jestem "szeryfem serwera" :) Ale pewnie dostane ostrzeżenie, bo wchodzę nie w swoją skargę, ale dodaje więcej tematu na owego gracza, który daje skarge sam na siebie XD

Edytowane przez Beka-prawdziwy
ravioli,

Świadkowie zdarzenia opisujący daną sytuację nie są uznawani za dowód wiążący w sprawie.

Po raz kolejny łamiesz regulamin działu. 

• Śmiech 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności