Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, _sp_ napisał:

Odwołuję się do skandalicznego zachowania. Wg mnie łamaniem regulaminu jest lekceważenie próśb graczy o zaprzestanie zachowania łamiącego zasadę dobrej zabawy, w końcu jesteśmy na serwerze 4 FUN, a nie 4 UPRZYKRZAJMY-ŻYCIE-INNYM. Wyciągając cokolwiek nt. posiadania przyjaciół to już w ogóle pokazuje Twój poziom. Jak dla mnie taki admin to żaden admin, a reakcja banem na opisanie sytuacji bez nazywania konkretnej osoby w sposób wulgarny, jest po prostu dziecinna.

ale czy ja w którymś momencie powiedziałem, że nie masz przyjaciół? Zwyzywałeś mnie, więc w ramach odpowiedzi powiedziałem ci, że możesz tak mówić do kolegów, ale żebym nie trafił w Twój czuły punkt, bądź żeby ci nie było przykro, zaznaczyłem, że możesz tak powiedzieć o ile ich masz, więc ja nie zauważam ataku, aczkolwiek w Twojej wypowiedzi tak.

Jak następnym razem wejdziesz na serwer, to proszę nie graj AK, bo mi się to nie podoba i mi to uprzykrza życie, a to jest 4FUN, a nie 4 UPRZYKRZAJMY-ŻYCIE-INNYM, abstrachujac od tego, że przykro mi, że CS to Twoje życie.  

Ty jednak jak coś powiesz, to lepiej, żebyś się nie odzywał. 

@ Raien

Oczywiście, wyjaśnieniem sytuacji jest fakt, że bana dostał za obrażanie admina, to co napisał, jest to zredagowana i skrócona jego wypowiedź po to, aby wyszło na plus dla niego. Ban dla mnie jak najbardziej słuszny.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
4 minuty temu, przecinek napisał:

Oczywiście, wyjaśnieniem sytuacji jest fakt, że bana dostał za obrażanie admina, to co napisał, jest to zredagowana i skrócona jego wypowiedź po to, aby wyszło na plus dla niego. Ban dla mnie jak najbardziej słuszny.

Toż drogi Panie, zadaniem Twoim jest teraz udowodnienie, że było inaczej poprzez wysłanie dowodów w postaci DEMA, bądź SCREENA, który potwierdzi Twoje zdanie. Zabawa tematem w postaci "to wszystko jest przeredagowane, a ziomek wyżej nie ma kolegów" nie pomaga.

Nikt nie będzie robił tego za Ciebie, czas na odrobinę samodzielności, bo tak to powinno wyglądać od samego początku, bez zbędnych komentarzy.

Opublikowano

A być może zamiast czas spędzać na tym, aby pisać do mnie, że jestem sukinsynem, bądź tego, że jestem randomem, on by uzasadnił swoje tezę, że jest tak jak on mowi, w końcu to on musi udowodnić swoją niewinność. Dlaczego piszesz do mnie, że ja tracę czas na mówieniu o tym, że ziomek nie ma kolegów, co nie jest prawdą, bo powiedziałem, że takie słowa może mówić do kolegów ( i tutaj napisałem, że o ile ich ma, bo skąd mam wiedzieć czy owych kolegów posiada, a przecież gdyby było inaczej to moja wypowiedź nie miała by sensu), a w momencie kiedy on pisze do mnie, że jestem sukinsynem to to idzie w niepamięć tak? 

Jeżeli hltv ma voice chat to podeślę w wolnym momencie, screnna no niestety nie zrobię.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
9 minut temu, przecinek napisał:

A być może zamiast czas spędzać na tym, aby pisać do mnie, że jestem sukinsynem, bądź tego, że jestem randomem, on by uzasadnił swoje tezę, że jest tak jak on mowi, w końcu to on musi udowodnić swoją niewinność.

Szczerze mówiąc, skończyłem czytać tutaj. 

Jak Ty to sobie wyobrażasz w sądzie? Jak Cię oskarżę o kradzież, to będziesz szukać dowodu niewinności? 

Już pomijam fakt, że wdajesz się w kłótnię z właścicielem projektu zarzucając mu, że w ogóle do Ciebie pisze...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
6 minut temu, przecinek napisał:

A być może zamiast czas spędzać na tym, aby pisać do mnie, że jestem sukinsynem, bądź tego, że jestem randomem, on by uzasadnił swoje tezę, że jest tak jak on mowi, w końcu to on musi udowodnić swoją niewinność. Dlaczego piszesz do mnie, że ja tracę czas na mówieniu o tym, że ziomek nie ma kolegów, co nie jest prawdą, bo powiedziałem, że takie słowa może mówić do kolegów ( i tutaj napisałem, że o ile ich ma, bo skąd mam wiedzieć czy owych kolegów posiada, a przecież gdyby było inaczej to moja wypowiedź nie miała by sensu), a w momencie kiedy on pisze do mnie, że jestem sukinsynem to to idzie w niepamięć tak? 

Jeżeli hltv ma voice chat to podeślę w wolnym momencie, screnna no niestety nie zrobię.

To nie jest skarga, to jest odwołanie, dlatego to TY musisz udowodnić, że Twój ban ma rację bytu. Czy ja serio muszę muszę tłumaczyć takie rzeczy osobie widocznie inteligentnej?

Schowaj ego do kieszeni i zacznij wykonywać swoje obowiązki, zamiast pierdolić kocopoły, serio, póki jeszcze mam do tego cierpliwość.

Opublikowano
1 minutę temu, Sauri napisał:

Szczerze mówiąc, skończyłem czytać tutaj. 

Jak Ty to sobie wyobrażasz w sądzie? Jak Cię oskarżę o kradzież, to będziesz szukać dowodu niewinności? 

Już pomijam fakt, że wdajesz się w kłótnię z właścicielem projektu zarzucając mu, że w ogóle do Ciebie pisze...

Napisałem, że w wolnym czasie, podeślę demko. 

W tym wypadku akurat sposób udowodnienia jest taki sam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności