_MlecznY_ Opublikowano 24 Marca 2024 Fragowicz Opublikowano 24 Marca 2024 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Ban bez powodu, chciałem załączyć screeny do odwołania bana ale go nieznalazłem. Nick z gry: Mleczny Nick osoby oskarżonej: pna Data zdarzenia: 24.03.2024 - 22:09:37 Opis zdarzenia: [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Mleczny ||| IP: ***.***.***.** ||| STEAM_ID: ***** dla zainteresowanych podam ||| Nick admina: pna ||| Powod: Wstaw 5 screenow w formacie .TGA! ||| Nalozony: 24.03.2024 - 22:09:37 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Na: [ FFA ] Fragujemy.com :: [ASYSTY|100 HP] VIP STEAM (de_inferno) ||| Musisz poczekac jeszcze: Na zawsze ||| Wygasa: Nigdy [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] Kicked by Console: "Zostales zbanowany! Sprawdz swoja konsole." Dowód: moje screeny mogę wstawić w jakim formacie potrzebujecie z nałożonego bana (orginalnym?) link do plików .tga https://megawrzuta.pl/filesgroup/67a0d4e4b99da694ab5390335fbfcdf8.html
Właściciel GET Opublikowano 24 Marca 2024 Właściciel Opublikowano 24 Marca 2024 Po 1. Zły dział - naucz się czytać zasady działu. Po 2. Ban został już ponad 20 minut temu zdjęty, bo wniosek o to zgłosił admin, który Ci zrobił ss'y. Pozdrawiam 4
Właściciel GET Opublikowano 24 Marca 2024 Właściciel Opublikowano 24 Marca 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi