14mlody_young Opublikowano 9 Marca 2024 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2024 Skarga na:admina Dlaczego składasz skargę: ziomeczek cały czas mnie kickuje ze klatkuje itd ja mu pisze gdzie klatkuje a ten caly czas kickuje Nick z gry: 14mlody_young Nick osoby oskarżonej: Kaymansky420 Data zdarzenia: 09.03.2024 Opis zdarzenia: napisalem juz na dlaczego skladam skarge to jest dobrze wypisane i wyjasnione Dowód: mam nagranie z telefonu jako tako powinno być widać jak cos to napiszcie do mnie na dc to podesle 14mlodyy_young 1
Kaymansky420! Opublikowano 9 Marca 2024 [CS 1.6] Admin ONLY DD2 #02 Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) Drogi panie gdybyś nie miał klatek nie dostał byś kicka (Obseruję cię ciągle na spect więc widzę, w dodatku po 60ping masz, co pewnie skutkuje tymi klatkami) . Więcej tłumaczyć się nie muszę. W dodatku @ 14mlody_young za te spamowanie na u@ co do mnie pisałeś ciesz się, że nie zareagowałem w tej sprawie, bo byś mógł i dłużej sobie odpocząć od gry na serwerze. Między innymi padło pytanie z Twojej strony po kicku, gdy wróciłeś ponownie na serwer "jesteś walnięty?" Dokładnie tych słów nie pamiętam ale coś było tego typu. Niestety nie zrobiłem screena tej sytuacji Ale niczego nie żałuję bo nic złego nie zrobiłem i robiłem swoje Edytowane 9 Marca 2024 przez Kaymansky420! 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 9 Marca 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 9 Marca 2024 Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu! Uzupełnij temat o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone. [!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera! 2
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 10 Marca 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 10 Marca 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi