Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:admina 
Dlaczego składasz skargę: ziomeczek cały czas mnie kickuje ze klatkuje itd ja mu pisze gdzie klatkuje a ten caly czas kickuje

Nick z gry: 14mlody_young
Nick osoby oskarżonej: Kaymansky420

Data zdarzenia: 09.03.2024
Opis zdarzenia:  napisalem juz na dlaczego skladam skarge to jest dobrze wypisane i wyjasnione

Dowód: mam nagranie z telefonu jako tako powinno być widać jak cos to napiszcie do mnie na dc to podesle 14mlodyy_young

• Śmiech 1
Opublikowano (edytowane)

Drogi panie gdybyś nie miał klatek nie dostał byś  kicka (Obseruję cię ciągle na spect więc widzę, w dodatku po 60ping masz, co pewnie skutkuje tymi klatkami) .  Więcej tłumaczyć się nie muszę. 

W dodatku @ 14mlody_young za te spamowanie na u@ co do mnie pisałeś ciesz się, że nie zareagowałem w tej sprawie, bo byś mógł i dłużej sobie odpocząć  od gry na serwerze. 

Między innymi padło pytanie z Twojej strony  po kicku, gdy wróciłeś ponownie na serwer  "jesteś walnięty?"  Dokładnie tych słów nie pamiętam ale coś było tego typu. Niestety nie zrobiłem screena tej sytuacji :/       Ale niczego nie żałuję bo nic złego nie zrobiłem i robiłem swoje 

Edytowane przez Kaymansky420!
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu!

Uzupełnij temat o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin.
W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone.

[!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Serduszko fragowe (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności