Kamyk senior Opublikowano 17 Lutego 2024 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2024 (edytowane) Dzień dobry. Piszę z prośbą o ściągniecie bana z dnia 06.11.2023 - 18:56:51 Nick : aimpower IP: xx Steam_id : steam_1:0:1323751111 Nick admina : Lunatyk^ Powód : wstaw 5screenów Na : only dd2 #02 Cs-a mam zainstalowanego raptem może miesiąc na laptopie , więc ciężko wytłumaczyć skąd Ban i to z listopada. Nie posiadam żadnych plików z screenami, wiec ciężko spełnić założenia admina. Bardzo proszę o odbanowanie i możliwość pogrania z synem na serwie pozdrawiam. PS. Na czitach nigdy nie grałem, bywały lepsze dni , kiedy się lepiej strzelało pozdrawiam Edytowane 17 Lutego 2024 przez Kamyk senior Brak tematu
Administrator Majtol Opublikowano 17 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 17 Lutego 2024 Cześć, temat przeniosłem do odpowiedniego działu, zwróć uwagę następnym razem, gdzie tworzysz temat, a przede wszystkim użyj poprawnego wzoru i edytuj post w przeciągu 6h jeżeli nie to temat zostanie przeniesiony do kosza, tytuł tematu także olałeś.
Kamyk senior Opublikowano 17 Lutego 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2024 Ok.Następnym razem będę bardziej czujny. Gdzie taki wzór znajdę? Majtol, 17 Lutego 2024 Wchodząc w ten dział: https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/, naciśnij "Dodaj nowy temat" i skopiuj wzór po czym popraw ten temat.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 17 Lutego 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 17 Lutego 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi