Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zadać pytanie. Mianowicie admin CRZ najpierw wyzywa od botów a nastepnie jak się mu odpowie w taki sam sposób rownoznaczne jest to z banem na 2 tygodnie. Szanujmy się, gość ciśnie w gierce na graczy a pozniej daje bany wykorzystując swoje przywileje. Co to ma byc? Człowiek teraz sobie na zaden serwer fragujemy nie wejdzie bo sie trafi taki ktoś... Prosze o UB i zweryfikowanie tego admina. 

• Szok 2
  • Ekstra 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Jeśli chcesz się odwołać, załóż tutaj temat i wypełnij wzór https://fragujemy.com/forum/1492-pozostale-bany-i-muty/

I tak samo ze skargą jeśli uważasz, że opiekun CRZ robi coś nie tak, załóż tutaj temat https://fragujemy.com/forum/852-skargi-na-adminow-i-graczy/

• ZKKF
Opublikowano
19 minut temu, pianista napisał:

Witam, chciałem zadać pytanie. Mianowicie admin CRZ najpierw wyzywa od botów a nastepnie jak się mu odpowie w taki sam sposób rownoznaczne jest to z banem na 2 tygodnie. Szanujmy się, gość ciśnie w gierce na graczy a pozniej daje bany wykorzystując swoje przywileje. Co to ma byc? Człowiek teraz sobie na zaden serwer fragujemy nie wejdzie bo sie trafi taki ktoś... Prosze o UB i zweryfikowanie tego admina. 

Kłamstwo ma krótkie nogi, bo nigdzie nikogo wczoraj nie wyzywałem od botów. Mimo wszystko zapraszam do założenia tematu odwołania :)

• Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Nie było wczoraj, klamstwo ma krotkie nogi co za typ XD szkoda czasu na was, widze ze cala administarcja na jedno kopyto, ludzie sie kur*mi wyzywaja miedzy soba i nikt nikogo nie banuje, a ja powiem typowi zeby pokazał mi jak sie gra skoro jestem botem i dostaje bana XD Zamkniety temat, skoro tak to u was działa, piona. 

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 3
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Sam siebie w tej chwili ośmieszasz, a potem płaczesz, jacy to my źli jesteśmy. Złóż odwołanie w normalny sposób, jak nie potrafisz to sorry, ale nieporadnych życiowo nie obsługujeny. 

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności