pianista Opublikowano 12 Lutego 2024 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2024 Witam, chciałem zadać pytanie. Mianowicie admin CRZ najpierw wyzywa od botów a nastepnie jak się mu odpowie w taki sam sposób rownoznaczne jest to z banem na 2 tygodnie. Szanujmy się, gość ciśnie w gierce na graczy a pozniej daje bany wykorzystując swoje przywileje. Co to ma byc? Człowiek teraz sobie na zaden serwer fragujemy nie wejdzie bo sie trafi taki ktoś... Prosze o UB i zweryfikowanie tego admina. 2 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 12 Lutego 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 12 Lutego 2024 Jeśli chcesz się odwołać, załóż tutaj temat i wypełnij wzór https://fragujemy.com/forum/1492-pozostale-bany-i-muty/ I tak samo ze skargą jeśli uważasz, że opiekun CRZ robi coś nie tak, załóż tutaj temat https://fragujemy.com/forum/852-skargi-na-adminow-i-graczy/
ZKKF CRZ Opublikowano 12 Lutego 2024 ZKKF Opublikowano 12 Lutego 2024 19 minut temu, pianista napisał: Witam, chciałem zadać pytanie. Mianowicie admin CRZ najpierw wyzywa od botów a nastepnie jak się mu odpowie w taki sam sposób rownoznaczne jest to z banem na 2 tygodnie. Szanujmy się, gość ciśnie w gierce na graczy a pozniej daje bany wykorzystując swoje przywileje. Co to ma byc? Człowiek teraz sobie na zaden serwer fragujemy nie wejdzie bo sie trafi taki ktoś... Prosze o UB i zweryfikowanie tego admina. Kłamstwo ma krótkie nogi, bo nigdzie nikogo wczoraj nie wyzywałem od botów. Mimo wszystko zapraszam do założenia tematu odwołania 1 1
pianista Opublikowano 12 Lutego 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2024 Nie było wczoraj, klamstwo ma krotkie nogi co za typ XD szkoda czasu na was, widze ze cala administarcja na jedno kopyto, ludzie sie kur*mi wyzywaja miedzy soba i nikt nikogo nie banuje, a ja powiem typowi zeby pokazał mi jak sie gra skoro jestem botem i dostaje bana XD Zamkniety temat, skoro tak to u was działa, piona. 1 3 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2024 Sam siebie w tej chwili ośmieszasz, a potem płaczesz, jacy to my źli jesteśmy. Złóż odwołanie w normalny sposób, jak nie potrafisz to sorry, ale nieporadnych życiowo nie obsługujeny. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi