jerzysaw Opublikowano 6 Lutego 2024 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2024 problem nr 1 - Usunęliście i wyśmialiście moją skargę na Rzygulaka problem nr 2 - Dostałem bana na tydzień, co już wiadomo, ale czemu na WSZYSTKIE serwery FRAGUJEMY.COM? Chcę se pograć na gungame to nie mogę bo dostałem bana za nic. Proszę wyjaśnić błąd lub admina
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2024 Tak to jest, jak ktoś nie potrafi zapoznać się z kilkoma zasadami i czytać dokładnie informacji. Może poświęć czas by coś doczytać, a potem zawracaj tyłek nam.
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 6 Lutego 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2024 Jak tak bardzo pragniesz odwołania się od bana, to złóż je w odpowiednim dziale zgodnie ze wzorem, chociaż.. patrząc na tą twoją ,,skargę,, to nikłe szanse na ugranie czegoś. 17 minut temu, jerzysaw napisał: problem nr 1 - Usunęliście i wyśmialiście moją skargę na Rzygulaka to nie była skarga, tylko wysryw z powodu otrzymania słusznego bana.
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 6 Lutego 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi