Fist Opublikowano 5 Lutego 2024 Zawieszony Opublikowano 5 Lutego 2024 Skarga na: Rzygulak Dlaczego składasz skargę: Niby zaraziłem kogoś przez tekstury Nick z gry: Fist Nick osoby oskarżonej: rzygulak Data zdarzenia: 22.29 05.02.2024 Opis zdarzenia: Jak by to napisać dupe przypiekło dziecku jak mu pisalem że nie zwraca uwagi na to jak bluzgaja aż do dziś do teraz byłem matką zombi ,,, i gracze mnie wpychali do kampy ale poczekajcie 10 minut wczesniej jak nie był na niewidce spamował tym i tym sposobem dostałęm bana za zarażanie przez tekstury czekam dziecko na twoją wypowiedz Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2024 3 minuty temu, Fist napisał: Jak by to napisać dupe przypiekło dziecku No i za ten tekst przedłużam do 2 tygodni bana. PS. Jak nie odróżniasz skargi od odwołania to tym bardziej żegnam. 2
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi