Easybizis Opublikowano 30 Stycznia 2024 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2024 Siemka, tutaj Easybizis. Kiedy chce połączyć się do servera GG, to wyskakuje mi komunikat, żebym zgłosił się na stronkę, a więc jestem. Cóż przeskrobałem? Jestem niewinny, prosze o ułaskawienie
Administrator Majtol Opublikowano 30 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2024 Jeżeli wyskakuje komunikat "Nie możesz wejść na serwer - wejdź na Fragujemy.com i wyjaśnij to..." to oznacza, że Twój adres IP jest na blacklisted. Jeśli nie możesz wejść to zakup usługę dowolną w sklepie -> https://sklep.fragujemy.com/?p1=fgshop
Easybizis Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2024 Mam komunikat "Nie możesz wejść na serwer - wejdź na Fragujemy.com i wyjaśnij to...". Jak zostać usuniętym z blacklisty?
Administrator Majtol Opublikowano 30 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2024 Tak jak wspominałem wyżej. Jeśli nie możesz wejść to zakup usługę dowolną w sklepie -> https://sklep.fragujemy.com/?p1=fgshop
Easybizis Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2024 Ale ja nie chce nic kupować, po prostu chce sobie pograć na serwerze. Za co dostałem blacklistę? Nie można mnie z tamtąd usunąć?
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2024 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2024 Nie, ponieważ chronimy serwer przed potencjalnymi oszustami.
Easybizis Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2024 Ale ja nie jestem oszustem. Gram na serwerze od kilku miesięcy i nie było wcześniej problemu
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2024 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2024 Czytaj uważnie: chronimy serwer przed POTENCJALNYMI oszustami, dlatego niektórzy gracze ( może 1-2% ) mogą mieć również blokadę, dlatego jedynie co Ci zostaje to gra przez konto Steam lub zakup usługi NonSteam.
Easybizis Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2024 xD nie skomentuję, dobrej nocki Panowie!
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2024 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2024 No siemka, korzystaj legalnie z gry, bo NonSteam nie wspieramy w takich sytuacjach.
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2024 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi