[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 7 Stycznia 2024 [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 7 Stycznia 2024 Skarga na: opiekuna / admina / gracza : przecinek, Dlaczego składasz skargę: Samowolne zmienianie mapy której nie ma w puli map serwera FFA oraz bezpodstawne zbanowanie na 12h. Nick z gry: ```'GIOVANE FUORICLASSE Nick osoby oskarżonej: przecinek, Data zdarzenia:12:20 Opis zdarzenia: Około godziny 12:00 wszedłem na serwer. Jak zawsze pod koniec aktualnej rozgrywki było głosowanie na następną mapę i wygrał dust2. Mimo tego wyboru admin samowolnie zmienił sobie mapę na de_museum ( dodam,że jest to mapa której nie ma w puli map do głosowania na tym serwerze). Po tej absurdalnej sytuacji grzecznie nalegałem aby przyznał się admin który to zmienił. Mimo kilkukrotnych prób nie otrzymałem odpowiedzi a jedynie głupie chichoty i żarty ze strony wyżej wymienionego Pana i innych adminów przebywających aktualnie na serwerze. W związku z tą sytuacją napisałem,że w takim razie sprawę zgłoszę na forum a szanowany arcydelikatny Pan "przecinek," odebrał to jako cytuję " GROŹBY,OBRAŻANIE ADMINISTRACJI". Nikogo absolutnie nie obrażałem ani nie używałem wulgaryzmów więc jest to kolejne nadużywanie "władzy". Zresztą proszę o obejrzenie demka z dzisiaj od godziny 11:50-12:20. Nie jestem człowiekiem rzucającym mięsem i obrażającym. Podejrzewam,że 99% ludzi na serwerze to potwierdzi. Jest to ewidentnie jakaś próba zemsty ponieważ ten człowiek wlepił mi bana na 12h za nic a na serwerze w międzyczasie jeden czy drugi gracz wyzywał od "skur***ów i zero reakcji. Wnoszę o unbana i wyciągnięcie konsekwencji wobec tego admina/adminów. Pozdrawiam. [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: `GIOVANE FUORICLASSE ||| IP: 31.182.189.99 ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:36046838 ||| Nick admina: przecinek, ||| Powod: grozby, obrazanie administracji ||| Nalozony: 07.01.2024 - 12:21:21 ||| Dlugosc: 12 godzin ||| Na: [ 4FUN ] Fragujemy.com :: [SKINY|FREEVIP|LECZENIE|ASYSTY] (de_museum) ||| Musisz poczekac jeszcze: 12 godzin ||| Wygasa: 08.01.2024 - 00:21:21 [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]
[CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Gruszi Opublikowano 7 Stycznia 2024 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 7 Stycznia 2024 Cóz zloz najpierw skarge w odpowiednim dziale ,poniewaz Admin @ przecinek Nie posiada na FFA Admina tylko 4Funie. Najpierw zmien ,a pozniej sie wypowiemy.
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 7 Stycznia 2024 W takim razie proszę moderatora o przesunięcie tematu w odpowiedni dział.
[CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Gruszi Opublikowano 7 Stycznia 2024 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 7 Stycznia 2024 To tak ,co do mapy ,to ja ją zmienilem ,co tez Ci napisalem w odpowiedzi na Twoje zapytanie ,który admin zmienil mape. Odpowiedzialem Tobie Ja. Po drugie zmiana byla spowodowana tym ,ze na de_inferno Gracze poprosili o jakas inna mape "nowa" bo jest duzo ludzi. Wiec odbylo sie Vote czy zmieniamy na jakas "nowa mape" Oczywiscie vote wyszlo ,ze tak. Po trzecie dostales kicka ode mnie z serwera na to ,abys przemyslal sobie pare rzeczy ,bo zaczales pisac ,ze robie sobie co chce ,zmieniam mapy kiedy chce. Po czwarte od Ciebie slowa padly cytuje " Zrob to jeszcze raz ,a pozegnasz sie z adminem na zawsze" I zaczales sie z tego smiac. Wiec podejrzewam ,ze @ przecinek Odebral to jako grozby w kierunku adminowstwa. Wiele razy mowiono Tobie ,ze odbylo sie glosowanie ,my jak i inni gracze. Ale Ty z Louie dalej swoje ,ze jak to moglo sie wydarzyc. A dodatkowo powiem ,ze dana mapa de_museum jest u nas na 4Funie ,lecz jest mapcykl wlaczony gdzie mniejsze mapy i te "podstawowe" sa grane od Bodajze 23-14 od 14-23 Niestandardowe. Jak dla mnie ban slusznie nalozony. Pozostawiam do oceny @ [CS 1.6] Opiekun serwerów
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 7 Stycznia 2024 Ty, przecinek oraz inni pisali dla jaj że to oni zmienili również więc komu mam wierzyć skoro robicie sobie żarty z serwera i ze mnie?? Pytałem na u@ więc chyba znasz taką komendę w której można pisać wyłącznie do danego gracza na priv na serwerze? Jeśli nie znasz to polecam się doszkolić. Gracze prosili o inną mapę a kiedy zmieniłeś sobie samowolnie na de_museum to 3/4 serwera wpisało RTV żeby tę mapę zmienić. Jak chcesz się bawić to idź na serwer z botami i tam sobie zmieniaj mapy jakie tylko zechcesz. Po to są wprowadzone voty co każdą mapę żeby gracze mieli mozliwośc wyboru i nominacji. Admin to nie jest Twoja prywatna zabawka a jak nie umiesz się do tego dostosować to zrezygnuj z tego. Dodam jeszcze raz. Nie obrażałem, nie używałem wulgaryzmów tylko zwracałem Ci uwagę,że nie możesz sobie robić co chcesz. Wystarczy demko obejrzeć. Jesli ktokolwiek uważa,że zasłużyłem na jakiekolwiek wykluczenie z serwera to ręce mi opadną totalnie
przecinek Opublikowano 7 Stycznia 2024 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2024 dobra nawet mi się nie chce czytać po tym jak przeczytałem kawałek. Numero uno, ja nie zmieniłem mapy, numero dos, gdy mówisz, że gwarantujesz adminowi starte posady na zawsze i chęć wysłania nas do psychiatryka - to tak, traktuję to jako groźbę i obrażanie administracji. Sam mówiłeś, że wszystko jest w logach, więc to co pisałeś też, także nie musisz kłamać na swoją korzyść.
[CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Gruszi Opublikowano 7 Stycznia 2024 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 7 Stycznia 2024 Znów to robisz ,obrazasz mnie podwazajac moje kompetencje. Dodam ,ze samowolnie nie zmienialem mapy ,lecz bylo najpierw glosowanie czy zmienic mape na "nowa" Wyszlo ,ze tak wiec podalem 3 mapy ktore mozna byloby zagrac a mianowiscie "de_survivor" "de_sunny" i de_museum. Wygrala mapa museum wiec po zakonczeniu mapy ,zostala ona wprowadzone w zycie.
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 7 Stycznia 2024 Teraz, przecinek napisał: dobra nawet mi się nie chce czytać po tym jak przeczytałem kawałek. Numero uno, ja nie zmieniłem mapy, numero dos, gdy mówisz, że gwarantujesz adminowi starte posady na zawsze i chęć wysłania nas do psychiatryka - to tak, traktuję to jako groźbę i obrażanie administracji. Sam mówiłeś, że wszystko jest w logach, więc to co pisałeś też, także nie musisz kłamać na swoją korzyść. Rozumiem. Nic więcej do dodania nie mamy. W takim razie proszę opiekuna serwera o obejrzenie demka i samemu podjęciu decyzji. I proszę się bacznie przyjrzeć ironicznemu zachowaniu Pana przecinka. Miłego dnia 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 7 Stycznia 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 7 Stycznia 2024 Nie ma czegoś takiego jak skarga i odwołanie w jednym, wolne żarty, jak chcesz unbana to załóż temat w dziale odwołań, a jeżeli masz zastrzeżenia do pracy admina, załóż skargę z dowodem. 3
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 7 Stycznia 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 7 Stycznia 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi