ziomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Witam mam takie małe propozycje co do wgrania nowych map na serwer :) de_mirage http://cs.gamebanana.com/maps/161944oraz mapę de_cpl_millhttp://cs.gamebanana.com/maps/148637są to znane mapy więc myślę iż nie powinno być problemu z grywalnością na tych mapach :) mam nadzieje że moja propozycja się spodoba i nie będzie odrzucona :) 1
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Bardzo dobre propozycje, uwielbiam te mapy ^^ Fajnie byłoby, gdyby zostały wgrane :)
Didek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Moim zdaniem 1mapa jest fajna, ale 2 tak średnio
Misiorka. ;* Opublikowano 15 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 mapy są dobre i lubiane, też jestem na tak :) 1
ziomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 musimy poczekać na wypowiedź Administracji :) bo można by było dodać coś hmm nowego ;]
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Grałem na obu mapach, więc: 1) Dosyć duża mapa - tutaj nie mam opinii. 2) Jeżeli dobrze pamiętam, to ta mapa była na serwerze i została usunięta - więc nie.
Diament Opublikowano 23 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Moim zdaniem de_mirage bardzo dobry pomysł, jest to mapa eslowska i bardzo ciekawa. Bardzo chętnie by się na niej grało 1
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2013 Oby dwie mapy były już i cpl bym wgrał, mirage nie.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja jestem za cpl ;) Mirage zbytnią popularnością się nie cieszyło ;) 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja drugą też, bo uwielbiam, wygodna, świetna, no po prostu... aż częściej będę witać na 4funie. :P Tak za drugą.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2013 A może zastanowicie się jeszcze co do mapy de_mirage? ;> Mamy z ziomkiem mały zakład o tę mapkę :P Jeśli mirage zostanie wgrana to dostanę od niego kwiatka, jeśli nie, to robię mu masaż ^^ Liczę na Was! :D
Diament Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Heheh to robisz chyba masaż :D A tak całkiem serio nie cieszy się dużą popularnością bo może jej nie znają i nie jest łatwą na eslu ale myślę , że na 4 Funie się sprawdzi.
Fragu Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Także jestem za dodaniem ich na serwer ; ) 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Wgrywamy de_cpl_mill, żadne mirage :)
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ale jesteście okropni :P A tak liczyłam na Waszą pomoc :D de_cpl_mill też fajna mapka, na niej uczyłam się rzucać HE ^^
Diament Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 no nic trudno , że nie będzie mirage bo naprawdę fajna mapka. Może innym razem :d
Vieewioor Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Takim pomysłem co do map zarzucę. a konkretniej co do mapy fy_pool_day. Może by wgrać tam drużynowy DM ? Spotkałem się z tym na kilku serwerach. Jak na moje jest to ciekawy pomysł. tymbardziej, że to serwer 4FUN. Myślę, że może to zostać mile przyjęte.
Właściciel GET Opublikowano 24 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 24 Czerwca 2013 Takim pomysłem co do map zarzucę. a konkretniej co do mapy fy_pool_day. Może by wgrać tam drużynowy DM ? Spotkałem się z tym na kilku serwerach. Jak na moje jest to ciekawy pomysł. tymbardziej, że to serwer 4FUN. Myślę, że może to zostać mile przyjęte. Pytanie tylko dlaczego piszesz o tym tutaj?
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dobra, na dniach dodamy de_cpl_mill ;) So Close
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi