RausPutin Opublikowano 9 Października 2023 Fragowicz Opublikowano 9 Października 2023 Skarga na: Admina Dlaczego składasz skargę: Nad używanie Admina, bez podstawne Kicki Nick z gry: RausPutin Nick osoby oskarżonej: @ CRZ Data zdarzenia: między 09.10.2023 między 19 a 20 Opis zdarzenia: To tak grałem sobie spokojnie nie robiąc nikomu problemu, wyszedłem z kampy i zacząłem rzucać granatami w Zombie po czym zostałem zarażony i dostałem Kicka z Powodem: "podkladasz sie zombie" wszedłem z powrotem na serwer i dostałem ponownie Kicka z powodem: "Przemysl swoje zle zachowanie" Jakie? Napisałem tylko po 1 kicku "admin to chyba nie umie adminowac xD" co też można znaleźć w Spoilerze z Konsoli i na Demku. Dowód: Wycinek z Konsoli, Demko i Gracze obecni na Serwerze Spoiler [KICK] ========================================== [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ [KICK] Powod: "podkladasz sie zombie" [KICK] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny, wyjasnij to z adminem! [KICK] ========================================== Kicked :"podkladasz sie zombie" Connecting to 54.38.134.4:27015... Connection accepted by 54.38.134.4:27015 * Przywileje ustawione BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 27 [ FG ] Ups... Rozumiemy, ze zdarza sie przeklinac, ale przestan, bo dostaniesz kare! Couldn't open file overviews/zm_fg_perfect_b2.txt. Using default values for overiew mode. ] say [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ[KICK] Powod: "podkladasz sie zombie" *DEAD* RausPutin : [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ[KICK] Powod: "podkladasz sie zombie" *DEAD* Losuj MaleZja! : Rogal please Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka *DEAD* Volver : vmax losuj [V.I.P PRO] Spaniały Extreme : [ FG ] RausPutin, chcesz kupic V.I.P-a, ale inna metoda niz SMS? Wejdz na sklep.fragujemy.com hz. killed BLACKY with lasermine *DEAD* Losuj MaleZja! : Rogal daj losy ] say [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ[KICK] Powod: "podkladasz sie zombie" [Premium] [V.I.P PRO] *DEAD* Sunwolf : v max braklo mi 1 sekundy i bym cei mial Wpisz 'amx_help' 'amx_searchcmd' w konsoli aby uzyskac liste komend Pozostaly czas: 15:02 min. Nastepna mapa: ze_airstrike_dp *DEAD* RausPutin : admin to chyba nie umie adminowac xD [ FG ] Jesli chcesz zostac adminem wejdz na forum i zloz podanie! *DEAD* RausPutin : [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ[KICK] Powod: "podkladasz sie zombie" [KICK] ========================================== [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ [KICK] Powod: "Przemysl swoje zle zachowanie" [KICK] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny, wyjasnij to z adminem! [KICK] ========================================== Kicked :"Przemysl swoje zle zachowanie" Connecting to 54.38.134.4:27015... Connection accepted by 54.38.134.4:27015 * Przywileje ustawione BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 27 ariel (RADIO): Rzucam granat [Napalm]! Couldn't open file overviews/zm_fg_perfect_b2.txt. Using default values for overiew mode. CRZ killed Cyyyckiii with lasermine *DEAD* Palestynski Powstaniec : jak sie odpali ] say [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ[KICK] Powod: "Przemysl swoje zle zachowanie" [Premium] [V.I.P PRO] *DEAD* Sunwolf : wszedlbym w kontener a wtedy bym kleklnal i raz dwa *DEAD* RausPutin : xD\ *DEAD* Losuj MaleZja! : DAJ LOSA TWOJEGO *DEAD* Losuj MaleZja! : ROGALIK Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka *DEAD* RausPutin : [KICK] Zostales wyrzucony przez CRZ[KICK] Powod: "Przemysl swoje zle zachowanie" [V.I.P PRO] V-Max : klekalbys do paly *DEAD* Losuj MaleZja! : :DDD *DEAD* Palestynski Powstaniec : raus i co przemyslales Wpisz 'amx_help' 'amx_searchcmd' w konsoli aby uzyskac liste komend Pozostaly czas: 14:18 min. Nastepna mapa: ze_airstrike_dp Edek dropped Edek has left the game Spaniały Extreme killed lampart with infection Erooo killed RausPutin with infection [ FG ] RausPutin, nie ma admina, a ktos lamie regulamin? Zglos go na naszym forum fragujemy.com airet killed MarcinekGCW with infection Edek connected Edek is joining the Terrorist force *DEAD* Losuj MaleZja! : :DDD [ FG ] Ten serwer uzywa odmiane Biohazardu w wersji v2.23.06 - 18.09.2023r wspolautora GET dla Fragujemy.com Spaniały Extreme killed bieniu with infection [ BIO-SCAN ] Jestes czysty, nie masz wirusa! [Premium] [V.I.P PRO] Sunwolf : o niczym innym nie myslalem v max xd CRZ killed bieniu with PipeNade CRZ killed MarcinekGCW with PipeNade CRZ killed Spaniały Extreme with PipeNade [V.I.P PRO] V-Max : [Premium] [V.I.P PRO] hz. : /los Volver killed RausPutin [ FG ] RausPutin, masz podejrzenie, ze ktos cheatuje na serwerze, a jest admin? Zglos mu na say_team @ Cyyyckiii killed FRYTKI W GESIARCE with infection Erooo killed Sunwolf with infection Sunwolf killed BLACKY with infection FRYTKI W GESIARCE killed Cyyyckiii with lasermine Zyczymy milej gry oraz duzej ilosci fragow! [V.I.P PRO] Spaniały Extreme : o nie Sunwolf killed Erooo with lasermine [Premium] [V.I.P PRO] Sunwolf : sklep FRYTKI W GESIARCE killed self with lasermine [Premium] [V.I.P PRO] Sunwolf : sklep Volver : /los Admin : nalozyl ograniczenia na gracza RausPutin Powod: Podwazanie decyzji admina, prowokowanie, Czas: 12 godzin (Chat) [ FG ] RausPutin, jestes aktywny na serwerze i posiadasz Steam? Juz dzisiaj zloz podanie i zostan adminem! [V.I.P PRO] *DEAD* Spaniały Extreme : hahaha Zapraszamy na nasze forum - Fragujemy.com - [V.I.P PRO] *DEAD* Spaniały Extreme : xd Losuj MaleZja! : Rogl daj losa Palestynski Powstaniec : UUUUU [ FRAGBANS ] Twoj chat zostal zablokowany! Wygasa: 10/10/2023 (07:48) Volver : a ten dalej walczy asdff : .los Losuj MaleZja! : Rogalik asdff : /los Volver : sweg losuj Chcesz kupic V.I.P'a blikiem, przelewem, paypal lub psc? Wejdz na sklep.fragujemy.com ariel : to polecial xD Losuj MaleZja! : daj losa [ FRAGBANS ] Twoj chat zostal zablokowany! Wygasa: 10/10/2023 (07:48) Losuj MaleZja! : /los Spodobal ci sie nasz serwer? Dodaj go do ulubionych lub zapros znajomych! - IP tego serwera sprawdzisz wpisujac komende /ip - airet killed Palestynski Powstaniec with infection Losuj MaleZja! : :DDD Rogal killed airet with ak47 Chcialbys zostac Adminem naszego serwera? Zloz podanie na naszym forum! [ FRAGBANS ] Twoj chat zostal zablokowany! Wygasa: 10/10/2023 (07:48) *** V-Max killed lampart with a headshot from ak47 *** Chcesz kupic V.I.P'a nie wychodzac z serwera? Wpisz komende /fgshop lub /sklepsms *** Rogal killed Palestynski Powstaniec with a headshot from ak47 ***
Właściciel GET Opublikowano 9 Października 2023 Właściciel Opublikowano 9 Października 2023 1 minutę temu, RausPutin napisał: Napisałem tylko po 1 kicku "admin to chyba nie umie adminowac xD" co też można znaleźć w Spoilerze z Konsoli i na Demku. No i za ten tekst to miałbyś ode mnie w pysk. 1 3
ZKKF CRZ Opublikowano 9 Października 2023 ZKKF Opublikowano 9 Października 2023 Nie ten dział, zapraszam do działu Odwołanie od muta lub bana.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 9 Października 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 9 Października 2023 Od banów i mutów odwołujemy się tutaj https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 9 Października 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 9 Października 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi