Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Edward napisał:

zarzuty są naturalnie ciężkie

Co?

3 godziny temu, Edward napisał:

16:43 tutaj natomiast już raczej robi to prawie na pewno, program bezbłędniee w ct i 1 tap, zwracam uwagę na zachowanie celownika po strzale, program od razu koryguje
+ stoi w miejscu, w którym jest ekstremalnie odsłonięty, a taka kontrola, dość mało prawdopodobne - ale to dopiero przedsmak 

Ten magiczny doskok na 1-2 piksele? To tu nawet nie ma o czym mówić bo wszystko co rozpisałeś będzie z automatu "doskokiem"

image.png

Cytat

12:02 insta doskok + korekta po tapach
17:53+17:58 znowu to samo, doskok, tap

Przepraszam, program nie odpowiadał przez prawie 6 min

Przegapiłeś doskok w 19:05, nie mam pojęcia jak oglądałeś to demo a jest lepsze niż na screenie powyżej

Cytat

19:12 - czekałem na taką akcje 2 demka i się doczekałem - co tu się wydarzyło, czyżby pastor musiał spróbowac sam skontrolowac rozrzut, bo tapy z programu zawiodły?

Przecież dostał tapa, a skoro serwer tego nie zarejestrował to znaczy że znowu wina programu

Cytat

6:50 te akcje wrzucam raczej dla beki, nie mam pojęcia co tu się działo, ale wygląda komicznie, program nie strzelał?

Znowu program przestał działać bo aktualnie byłem w kuchni i nie zauważyłem tego, wybacz

Cytat

13:29 ideolo przeskoki i korekta w sytuacji, w której bardzo łatwo spanikować i przestrzelić/spartaczyć spray 

Dlaczego miałbym spanikować skoro obydwaj są do mnie plecami?

Cytat

15:18 porównajcie te śmieszną próbę transferu celownika na tt na boxie z tym co było na gali 2 minuty wczesniej, czyżby program nie pomógł?

Porównujesz to o typach co są odwróceni do mnie plecami do gości którzy ewidentnie są we mnie wcelowani

Cytat

20:48 czyli to co zawsze, wyskok na ekstremalnie odsłoniętą pozycję (może paść z wielu kątów), ale szybki doskok i 1 tap 1 kill 

Efekt zaskoczenia, na podwójnym skoku nie wszyscy spodziewają się peek'u z gali po 10s od rozpoczęcia rundy tym bardziej że zabiłem BOT'a "Rick"

Cytat

23:03 13 hp, bomba pika, bez paniki, tapik, tradycyjnie

No to on był bardziej spanikowany niż ja skoro nie potrafił mnie zabić na 13hp a skoro miałem celownik na głowie no to grzechem nie było by dać mu tapika i zakończyć tego clutch'a w pięknym stylu

24;10 Kolejna akcja w której nie widzisz przeskoku, niesamowite. Najwyraźniej jestem na tyle głupi że dodatkowo obciążam samego siebie

Cytat

Nadmienię, że niecały rok temu poleciał dokładnie za to samo na innej dużej sieci

Miło gdybyś chociaż napisał nazwę sieci bo nawet nie wiem do czego mam się odnieść 

Notka od oskarżonego
Wybacz że nie potrafię grać tak legitnie tak jak Ty bo, skoro masz steam'a z 2k3 to domyślam się że jesteś starym wyjadaczem po 20 latach gry  i z przegranymi ok. 15000h godzinami czy tylko kupiłeś sobie na allegro dla pokazu? hm?

Edytowane przez Pastor
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 5
Opublikowano
14 minut temu, Edward napisał:

Fajnie, że tym razem podjąłeś jakąś próbę obrony - mierną bo mierną

Mierna jak cała ta rozpiska więc nie wiem czego się spodziewałeś

16 minut temu, Edward napisał:

ale jeżeli chcesz się wykpić jakąś pikselozą i na jej podstawie snuć wnioski na 3 demka, to faktycznie nie ma o czym mówić

4 godziny temu, Edward napisał:

6:50 te akcje wrzucam raczej dla beki, nie mam pojęcia co tu się działo, ale wygląda komicznie, program nie strzelał?

Ty nawet w tej akcji gdzie nie oddałem nawet strzału i nie zabiłem chłopa dla trolla widzisz program więc faktycznie nie mamy o czym mówić 

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 2
  • Właściciel
Opublikowano

Ja tylko dodam od siebie, że po wielu trudach z @ Nielot  temat został kompleksowo rozwiązany:

Jeśli @ gtx  jako Sędzia główny oceni negatywnie lub pozytywnie @ Pastor  to werdykt należy przyjąć z pokorą, gdyż ten człowiek nieraz udowodnił, że w kontrowersyjnych tematach miał zawsze rację nawet, jeśli część osób się nie zgadzała. Patrz: https://steamcommunity.com/profiles/76561199110277496

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 9
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 8
  • Administrator Główny
Opublikowano

fg_gun.png

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Dostarczony dowód był właściwy i pozwolił na pozytywne rozpatrzenie tego zgłoszenia!

- - -

Oszust zostanie jak najszybciej dodany do naszej listy banów.

Życzymy miłej gry na naszej sieci serwerów!

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Smutek 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności