difficult98vp Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Nadużywanie uprawnień Nick z gry: SynDanieloElDelaGienko Nick osoby oskarżonej: CRZ Data zdarzenia: 26.08.2023r. ok. 17:15 Opis zdarzenia: Otrzymałem kicka za "podkładanie się zombie", po czym zapytałem w/w gostka czy aby na pewno kurwa wie czym jest podkładanie się, ponieważ mam co do tego pewne wątpliwości, a co uzyskałem szczeniackie odzywki, które zakończyły się dla mnie kickiem pt. "Przemyśl swoje zachowanie", następnie otrzymałem mute na chat i voice na godzinę, za "poważanie decyzji admina", nie wiedziałem, że taki szczeniak jest traktowany jak bóstwo a gracze mają zakaz swobodnej wypowiedzi, podobnie wyglądał Stalinizm. Regulamin nie wspomina nic o "prowokacji" czy "podważaniu decyzji admina", a tym bardziej nie wspomina nic o tym, że stojąc 5-10 sekund po zrespieniu wszystkich graczy w miejscu, admin ma prawo slaynąć mnie, czy innych graczy - Właśnie tak działa ten gość. Typ wchodzi raz na tydzień na serwer, narobił boruty i ślad po nim zaginął... Dowód: Dowodem są logi z w/w godziny. Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez difficult98vp 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 5 minut temu, difficult98vp napisał: nie wiedziałem, że taki szczeniak jest traktowany jak bóstwo a gracze mają zakaz swobodnej wypowiedzi Jak ochłoniesz to napisz skargę jeszcze raz
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi