Zasłużony Fragowicz majkooo Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Błędy nowej edycji serwera W tym temacie każdy z Was może zgłaszać wszystkie błędy po ostatnich zmianach na serwerze. Zachęcamy wszystkich @ Nowy fragowicz oraz @Fragowicz do testów i zgłaszania propozycji i uwag! Po stronie TT nie można kupić USP-S, zabiera pieniądze, ale nie daje broni, tak samo jest z P2000 po stronie CT. Brak autobalance, są sytuacje gdy wyjdą gracze drużyny są nie pełne, może jest to spowodowane botami? Gdyż też jest ich zbyt dużo.
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Witam, duże zmiany przeszedł serwer jak i możliwości VIp'a. dużo osób od razu narzekało ale jak dla mnie to Panie i Panowie trzeba dać czas na przyzwyczajenie się a praktycznie wszystko elegancko da się ustawić pod siebie w opcjach tylko trzeba poświęcić na to chwile. Jedynie czepiam się botów które zostały dodane ponieważ według mnie psują one balans, 4graczy + 3boty po stronie CT, 2 graczy + 3boty po stronie TT autoteam balance był niezauważalny, po paru rundach po prostu dodało bota do TT lecz liczba graczy dalej wynosiła 4vs2. Może zrezygnowanie z botów dorzucanych do drużyny było by dobre. Generalnie zmiany na + jak dla mnie, uszanowanko pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2023 To nie są wszystkie zmiany, aczkolwiek na początku logicznym, że kilkanaście błędów będzie, stąd prosimy o cierpliwość.
MrSmile Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Błędy które udało mi się znaleźć Gdy w ct jest mniej niż 4 osoby, można plantować na B (na poprzedniej wersji było gdy jest 5. osób lub więcej) Gdy Administrator idzie na specta, po prostu to widać jest komunikat na czacie (MrSmile dołącza do widzów) No i te godzinki !toptime i gdy wchodzisz na serwer pokazuje jaki masz ranking oraz ile godzin przegrane u mni ejest z 400tys. xD Gdy masz VIP'a Pro i 103 hp na początek rundy zabijesz kogoś to zabiera ci te 3 hp (zabijesz kogoś bez otrzymania obrażeń) Gracze mogą zmieniać drużyne z ct na tt i na odwrót.
Chińczyk Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 M249 w menu zakupu vipa kosztuje 8000 koła xD a normalnie 5200 Na pistolce jak sie kupi poistolet broni nie daje a kase zabiera Świecące sie bronie wypadajace z graczy
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2023 16 godzin temu, Chińczyk napisał: M249 w menu zakupu vipa kosztuje 8000 koła xD a normalnie 5200 W zamyślę było tak, że M249 miało być zablokowane, dlatego V.I.P'y mając tę broń w menu mogłyby kupić tę broń za wyższą cenę. Zmieniłem jednak to na Negev. 16 godzin temu, Chińczyk napisał: Bugujące się dźwięki Czego? 16 godzin temu, Chińczyk napisał: Świecące sie bronie wypadajace z graczy Naprawione.
Rakos Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Wykluczony Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zauważone błędy: Nie działająca komenda !buy Po wejściu na mapę jest deafultowa kosa, zamiast tej co ma się ustawioną Ranking toptime (godziny powyżej 400 tysięcy)
Właściciel GET Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 27 Sierpnia 2023 LISTA ZMIAN - MIRAGE v1.0 BETA V.I.P: Poprawiliśmy komendę !buy V.I.P: Poprawiliśmy zakup broni z menu V.I.P'a na starcie rundy. V.I.P: Poprawiliśmy załączanie się clantagów po wejściu graczy na serwer. V.I.P: Poprawiliśmy dodawanie kamizelki i innych dodatków po spawnie graczy. V.I.P: Poprawiliśmy nadpisywanie HP, gdy gracz otrzymywał więcej życia na starcie rundy. V.I.P: Konfigurowanie ustawień jest teraz przyjemniejsze - po wybraniu opcji, np. na stronie 2 nie przeniesie nas na 1 stronę. Rank: Naprawiliśmy pokazywanie toptime. Rank: Naprawiliśmy wyświetlanie się spisu rang. MVP: Poprawiliśmy ilość wyświetlanych piosenek w spisie muzyki ( dodawało dwukrotnie ). Boty zostały naprawione.
q1y Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zdaje się to być tylko bugiem wizualnym, ale dzwięk plantowanej paki jest więc przyjrzałbym się głebiej temu. Wcześniej widziałem, że jak się brało bota to nie miał kosy a tylko zeusa.
Rakos Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Wykluczony Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Brak dźwięków po wyslaniu wiadomości/bindu od admina Brak autobalansu Brak animacji broni np na glocku (reload mniej niż 1 sekunda Brak betowania samo zmienia tag i kolor tekstu na czacie po zmianie mapy
Właściciel GET Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Rakos napisał: brak animacji broni np na glocku (reload mniej niż 1 sekunda To nie jest błąd serwera.
Rakos Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Wykluczony Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Skaczący var podczas zmiany rundy sięgający 2.9-3.6.
vycaphei Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Będąc w CT na B na ławce wywaliło mnie do specta tak jakbym był na respie i się nie ruszał... Dodatkowo podobny błąd z paką jak u q1y ale miałem ją dłużej, celowałem i jak strzelał to zaczynał plantować. Dodatkowo pobiegłem na B żeby zaplantować, ale paki nie miałem bo podłożyli na A. Wcześniej był taki błąd ale miałem pakę. Teraz mogłem np. przeładować ak47 i nadal była paka widoczna. PS. "brak autobalansu" to akurat zaleta
kikokajow Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zawieszony Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Za dużo komunikatów na raz. Czasami białe komunikaty pojawiają się na równi z kolorowymi i często wspominają o tej samej rzeczy. Uważam, że jest to niepotrzebnie oraz w dodatku rozprasza.
Właściciel GET Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 27 Sierpnia 2023 W dniu 27.08.2023 o 17:40, Rakos napisał: Brak dźwięków po wyslaniu wiadomości/bindu od admina Tego nie będzie, bo denerwowało graczy.
Właściciel GET Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 28 Sierpnia 2023 LISTA ZMIAN - MIRAGE v1.1 BETA Zwiększyliśmy limit granatów do 6 na gracza. Zwiększyliśmy czas na kupowanie broni do 30 sekund. Poprawiliśmy komunikację na serwerze. Poprawiliśmy ekonomię na serwerze ( m.in. usunięto pieniądze za osłabienie drużyny, usunięto pieniądze za przegrane rundy itd. ). Kilka mniejszych poprawek, m.in. wzrost ilości spektów, boty będą wykonywać zadania czy automatyczne dołączanie do drużyny po X sekundach.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 28 Sierpnia 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Grając na serwerze miałem sytuacje gdzie podczas plantowania paki strzelalem tak naprawde z kalacha. To blad gry vxy serwera?
Rakos Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Wykluczony Opublikowano 28 Sierpnia 2023 8 godzin temu, GET napisał: Poprawiliśmy ekonomię na serwerze ( m.in. usunięto pieniądze za osłabienie drużyny, usunięto pieniądze za przegrane rundy itd. ). usuwając pieniądze za przegraną, niszczy się ekonomia
Właściciel GET Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 28 Sierpnia 2023 To nie jest tryb competetive żeby takie rzeczy widniały na serwerze. 3 godziny temu, No tak jak mówię napisał: Grając na serwerze miałem sytuacje gdzie podczas plantowania paki strzelalem tak naprawde z kalacha. To blad gry vxy serwera? Może przeczytasz kilka wypowiedzi wyżej?
Dazzie Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Fragowicz Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Po śmierci nie ma możliwości rozmowy z przeciwnikami jak to było dotychczas, ten błąd(?) zauważyłem dziś. Jedna z najlepszych rzeczy na serwerze, wiec fajnie byłoby to przywrócić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.