Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, MaRcEl-_- napisał:

to nie reklama tylko miałem opisać swoje doświadczenie

To nie jest żadne doświadczenie :) 

15 minut temu, KADAS napisał:

Chłopak robi świetne czasówki na serwerze i pokazał, że mu zależy, a Wy go skreślacie tylko i wyłącznie przez jego wiek? No ręce opadają... 

Czasówki to nie wszystko.. A w wieku 13lat wiele się nie rozumie tak jak właśnie nie zrozumiał cytatu który dodałem w odpowiedzi. 

10 minut temu, MATI544 napisał:

tak jak pod poprzednim podaniem jestem na TAK

tak btw to nie chcieć dać admina komuś bo ma 13 lat ale nawet go nie sprawdzić w tej roli to dla mie żart jeśli on w tydzień gra więcej czasu na serwerze niż niektórzy admini w miesiąc

W takim razie pokaż gdzie jest Twoja aktywność na forum gdyż po postach nie widać tej aktywności odkąd jesteś a jesteś dłużej niż ja zarejestrowany :) 

Opublikowano
6 minut temu, mruc napisał:

To nie jest żadne doświadczenie :) 

Czasówki to nie wszystko.. A w wieku 13lat wiele się nie rozumie tak jak właśnie nie zrozumiał cytatu który dodałem w odpowiedzi. 

W takim razie pokaż gdzie jest Twoja aktywność na forum gdyż po postach nie widać tej aktywności odkąd jesteś a jesteś dłużej niż ja zarejestrowany :) 

to nie jest żadne doświadczenie? jeśli rozmawiałeś z kimś na temat bycia adminem gdy admin ma duży staż to chyba mógł coś zrozumieć i może już coś wiedzieć

Czasówki to nie wszystko.. A w wieku 13lat wiele się nie rozumie tak jak właśnie nie zrozumiał cytatu który dodałem w odpowiedzi. - nawet go nie sprawdziłeś w tej roli skąd wiesz że akurat nie jest ogarnięty i nie nadaje się do tej roli. 

W takim razie pokaż gdzie jest Twoja aktywność na forum gdyż po postach nie widać tej aktywności odkąd jesteś a jesteś dłużej niż ja zarejestrowany :) -staram się być aktywny na forum ale teraz po prostu nie mam czasu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności