Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE] Skarga na graczy- holwi19 MoOn hexo

Rakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: graczy
Dlaczego składasz skargę: ciągłe wyzwiska, obrazy oraz prowokacja.

Nick z gry: Rakos
Nick osoby oskarżonej: holwi 19 (STEAM_1:1:151500082 196608)
MoOn (STEAM_1:0:94528889 786432)
hexo 
Spider- Man 

Data zdarzenia: 22.06.2023 10.15 około
Opis zdarzenia: Po wejściu na serwer zauważyłem jak ów Panowie obrażają siebie nawzajem oraz pozostałych graczy na serwerze. Zwróciłem im uwagę, aby nie obrażali, lecz nie przyniosło to żadnych skutków. Ponadto Panowie ciągle prowokowali siebie oraz pozostałych graczy. 

Dowód: link do demka http://800821.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1687421429-1687423657.zip  (czas 2.40-do około 20 minuty
kolejne dowody są to screeny zrobione prosto z demka oraz niektóre wycinki wiadomości:
 holwi19 *********** : AAAAAAAAAAA PIZDO JEBANA STRASZYSZ TYLKO
*DEAD* MoOn : chuj ci na ly kurwiszonie zajebany 
*DEAD* holwi19 *********** : rakos ty huju ja se pisze a ty bijesz
MoOn : odezwal sie dorosly japerdole chlop 3 lat na utrzymaniu laki wstyd kurwa brudasie jebany
(Terrorist) Spider-Man : morda psie
(Terrorist) Spider-Man : tak na ciebie w domu mowia

Nie chcę mi się więcej tego dema przeglądać, uważam że podane dowody są wystarczające 

obraz_2023-06-22_110954991.png

obraz_2023-06-22_111030315.png

obraz_2023-06-22_111131426.png

obraz_2023-06-22_111237701.png

obraz_2023-06-22_111327959.png

Opublikowano

Witaj.

To nie do końca moja sfera jeżeli chodzi o gagi i muty dla graczy mimo wszystko widzę że jesteś nowo przyjęty więc postanowiłem dać ci kila rad jako starszy kolega.

Pomimo całego zgłoszenia i sytuacji to co napisałeś 

"Nie chcę mi się więcej tego dema przeglądać, uważam że podane dowody są wystarczające" - jest bynajmniej dla mnie nie na miejscu

Pamiętaj że im więcej rozpiszesz dowodów tym dłuższą karę dostaną ci gracze nawet do kilku mc.

No i te twoje upomnienia oczywiście jak ma się do czynienia z osobami które nie rozumieją ciężko debatować , mimo wszystko upomnienie w formie 

"Proszę o zachowywanie kultury na serwerze " np. jest wiarygodniejsze niż te " kultura kurwa "

Opublikowano
1 minutę temu, Nielot napisał:

Witaj.

To nie do końca moja sfera jeżeli chodzi o gagi i muty dla graczy mimo wszystko widzę że jesteś nowo przyjęty więc postanowiłem dać ci kila rad jako starszy kolega.

Pomimo całego zgłoszenia i sytuacji to co napisałeś 

"Nie chcę mi się więcej tego dema przeglądać, uważam że podane dowody są wystarczające" - jest bynajmniej dla mnie nie na miejscu

Pamiętaj że im więcej rozpiszesz dowodów tym dłuższą karę dostaną ci gracze nawet do kilku mc.

No i te twoje upomnienia oczywiście jak ma się do czynienia z osobami które nie rozumieją ciężko debatować , mimo wszystko upomnienie w formie 

"Proszę o zachowywanie kultury na serwerze " np. jest wiarygodniejsze niż te " kultura kurwa "

Co do określenia "kultura kurwa" po upominaniu graczy wielokrotnie pisząc z kulturą nic nie pomogło, a więc spróbowałem "ich językiem" przemówić im do rozsądku

Co do wiadomości ""Nie chcę mi się więcej tego dema przeglądać, uważam że podane dowody są wystarczające" - jest bynajmniej dla mnie nie na miejscu" brakowało mi już slotów na screeny aby móc je wstawić w jedną skargę, przytoczyłem także malutką część wiadomości ów Panów, dlatego też stwierdziłem, że przeglądanie dema dalej przeze mnie jest bez sensu, wystarczyłoby gdybym wstawił logi 20 minut gry bo obrazy padały przez cały czas :) Mimo wszystko dziękuję za cenne porady, następnym razem takowego błędu nie popełnie. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, postanowiłem rozpisać to demko na spokojnie, o to tego wyniki 
2.20: *DEAD* holwi19 *********** : o ty huju zajebany
3.39  *DEAD* hexo : kurwa zjeby na tym serwerze
4.55  *DEAD* MoOn : o ty kurwooo
6.49  *DEAD* MoOn : ta git server ale admini sa z invitro
9.38  *DEAD* MoOn : chuj ci na ly kurwiszonie zajebany 
13.30 MoOn : odezwal sie dorosly japerdole chlop 3 lat na utrzymaniu laki wstyd kurwa brudasie jebany
18.48 (Terrorist) Spider-Man : morda psie (Terrorist) Spider-Man : tak na ciebie w domu mowia
31.20 MoOn : to ja twz jebac cie do spodu sietniku i sie tu kurwa jeszczer rozplacz na tm chacie pizdo

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziś po powrocie do domu wszystko obczaje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Obejrzałem demko oraz przejrzałem Twoje screeny.

Gracze zostaną ukarani, gdy tylko wejdą na serwer.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została przyjęta

Dostarczony dowód okazał się wystarczający i wykazał złamanie regulaminu.

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności