O EM DZI Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Niestosowne nałożenie kary na chat Nick z gry: O EM DZI Nick osoby oskarżonej: Na pewno nie Croopek Data zdarzenia: 15.04.2023, ok 20:40 Opis zdarzenia: Wydaje mi się, że kompetencje uderzyły do głowy. Przytaczanie czatu innego gościa nie wyznacza mojej winy naruszenia regulaminu czatu. W sumie nawet nie wiem o co chodzi, bezsensowne nakładanie kar jest krzywdzące. Przerost ambicji nad myślami Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 15 Kwietnia 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 15 Kwietnia 2023 https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/ tu sie odwolujemy od mutow
ZKKF Roxie Carbon Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ZKKF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi