paN Opublikowano 7 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 Widzę ,że jest tu trochę o grach mmorpg wiec polecę Wam Last Chaos.Sam w to gram na serwerze Europejskim(Elysion). Jak ktoś ma jakieś pytania śmiało pytać:)
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 7 Maja 2013 Grałem 3 lata temu, strasznie wolno idzie ten exp i polecam lepszą grę tylko teraz zapomniałem nazwy. Bodajże C9.
paN Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 Ja nie gram na Polskim serwie bo tam rzeczywiście słabo leci exp,dlatego gram na europejskim serwerze gdzie exp jest 2x:)
endleSs Opublikowano 8 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2013 Jak MMO to zagrywałem się swojego czasu w wowa ale co dodatek to wieksza kupa z tego się robi
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi