Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Skarga na: gracza Dlaczego składasz skargę: Aimbot + wh + ping spike* *ping podnosi się w sytuacji, gdy w pobliżu jest przeciwnik celem zwiększenia okna backtrack'a Nick z gry: .dante Nick osoby oskarżonej: barmanska mango | STEAM_0:0:3875190 Data zdarzenia: 2023-04-04 00:09 2023-04-04 00:30 Opis zdarzenia: Chłop odpierdolony, na crack'u, prawie w ogóle się nie krył. Poprosiłem @ Listek (aka jeż) , aby poszedł go obejrzeć. Po tym jak chłop wyszedł, Listek stwierdził, że oglądał go razem z drugim adminem @ Grota i nic nie widzieli. Chłop powinien wylecieć za samo konto, staty jakie kręci na mm'ach i ludzi z którymi (oraz na których) gra [csgostats]. Będąc szczerym wielki brak doświadczenia ze strony tychże administratorów. Jeżeli chłop robi prawie 2 KD w meczu gdzie gra na odjebanego chłopa który robi 42-8 i kończy karierę z VAC'em, to ja też chcę tak umieć na legicie grać. [match link] Wisienka na torcie - Faceit lvl 3 - 1.15 KD Dowód: http://855097.node53.pukawka.pl/dem-am_fg_custom_aztec_fl-1680559782-1680561028.zip Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez ✡kek✡
Administrator Główny gtx Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Administrator Główny Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zły dział. https://fragujemy.com/forum/652-zgłoś-cheatera-lub-skryptera/ 1
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2023 W takim razie proszę o przeniesienie
Listek (aka jeż) Opublikowano 4 Kwietnia 2023 [CS:GO] Admin Serwerów Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Dante, jak oglądałem go wtedy nic nie było widać, lecz pobieram już demo i obejrzę wszystko na spokojnie ( dopiero teraz zauważyłem że grać został zbanowany, chciałbym przeprosić za stutację i postaram się patrzeć szczególnie na takich graczy ) Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Listek (aka jeż)
Administrator Główny gtx Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Administrator Główny Opublikowano 5 Kwietnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi