Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Skarga na: gracza
Dlaczego składasz skargę: Aimbot + wh + ping spike*
*ping podnosi się w sytuacji, gdy w pobliżu jest przeciwnik celem zwiększenia okna backtrack'a

Nick z gry: .dante
Nick osoby oskarżonej: barmanska mango   |   STEAM_0:0:3875190

Data zdarzenia: 2023-04-04 00:09    2023-04-04 00:30
Opis zdarzenia: Chłop odpierdolony, na crack'u, prawie w ogóle się nie krył. Poprosiłem @ Listek (aka jeż) , aby poszedł go obejrzeć. Po tym jak chłop wyszedł, Listek stwierdził, że oglądał go razem z drugim adminem @ Grota  i nic nie widzieli. Chłop powinien wylecieć za samo konto, staty jakie kręci na mm'ach i ludzi z którymi (oraz na których) gra [csgostats]. Będąc szczerym wielki brak doświadczenia ze strony tychże administratorów. Jeżeli chłop robi prawie 2 KD w meczu gdzie gra na odjebanego chłopa który robi 42-8 i kończy karierę z VAC'em, to ja też chcę tak umieć na legicie grać. [match link]

Wisienka na torcie - Faceit lvl 3 - 1.15 KD

Dowódhttp://855097.node53.pukawka.pl/dem-am_fg_custom_aztec_fl-1680559782-1680561028.zip

Edytowane przez ✡kek✡
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

W takim razie proszę o przeniesienie 

Opublikowano (edytowane)

Dante, jak oglądałem go wtedy nic nie było widać, lecz pobieram już demo i obejrzę wszystko na spokojnie ( dopiero teraz zauważyłem że grać został zbanowany, chciałbym przeprosić za stutację i postaram się patrzeć szczególnie na takich graczy ) 

Edytowane przez Listek (aka jeż)
  • Administrator Główny
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności