Fragowy Mister Kasto Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Fragowy Mister Opublikowano 5 Kwietnia 2023 To dzisiaj 18 kanał 9. kto może niech wejdzie i dogadamy szczegóły. Wstępnie ustalony termin 15.04 sobota godzina 18 2 1 1
zBaKaNy RafaBiceps Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Wykluczony Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Trener w formie 4
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Fragowy Mister Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Gratulacje dla Ekipy 4FUN de_chateou 4FUN de_inferno DD2 de_nuke 4FUN Zwycięzcy: @ Gruszi @ M&M Lecimy W Kulki @ SmiLLey @ Dzik! Sz3ryF^^ @ mirhard @ Vaniliovsky 2 miejsce: @ comando @ Lunatyk^^ @ 707&Hz. @ Hopsialala @ H A Y U Bardzo wyrównany mecz, pełno emocji, dziękuję wszystkim i przepraszam za kiepską organizację, człowiek uczy się na błędach następnym razem będzie lepiej. Po odbiór nagród zapraszam do https://fragujemy.com/forum/1100-odbierz-nagrodę/ Dla zwycięzców VIP PRO na 30 dni na dowolnym serwerze, za 2 miejsce VIP PRO na 7 dni na dowolnym serwerze Macie 72h na odbiór nagrody. 2 1 8
King Vaniliovsky Opublikowano 15 Kwietnia 2023 King Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Gratulacje również dla Was za chęci do dalszego grania Zwycięski skład 4FUN: @ Gruszi @ M&M Lecimy W Kulki @ SmiLLey @ Dzik! Sz3ryF^^ @ mirhard @ Vaniliovsky Dzięki WSZYSTKIM za obecność i organizację @ kasto23 PS. W sprawie rewanżu wiecie gdzie nas szukać 4 1 5
Hopsialala Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Wykluczony Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zabrakło dziś @ zBaKaNy RafaBiceps który ostro trenował Mieliście farta Fajny wyrównany meczyk i emocje do samego końca. Szkoda tylko, że nie ma videorelacji, ale na rewanżyk będzie lepiej. Nawet jeśli czasami emocje brały górę, to miło się grało. Dzięki wszystkim za wspólną grę i zabawę. No i gratki dla zwycięzców 4 6
Chlebek^^ Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Donator Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Wielkie dzięki za pogranie było fajnie i troche zjebek ale udało sie coś pograć Gratulacje dla całej ekipy 4fun, która dosyć dobrze grała Osobiście czekam na jakiś rewanżyk w przyszłości Meczyk bardzo dobrze przeszedł, mapki no były git. Jeżeli ktoś by chciał de_inferno obczaić jak nam szło to mogę wstawić moje demko, które nagrałem tak dla pamiątki Gratulacje jeszcze raz i miłego 2 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Umówmy się od razu na rewanż :-D @ pogo potrzebuje Cię <3 1 2
Dzik! Sz3ryF^^ Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Sponsor Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dzięki za grę było dosyć łatwo ale wiecie macie opcję rewanżu więc może sie poprawicie Chciałem z tego miejsca pozdrowić całą rodzinkę no i dajcie @ pogo do teamu to będziecie mieć szansę na wygraną! Buźka pa 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Gościu jak ty zamykałeś na każdej mapie co się wychylasz 1 2 1
SmiLLey Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 35 minut temu, Hayu napisał: Gościu jak ty zamykałeś na każdej mapie co się wychylasz On miał prawo zamykać na każdej mapie, bo był zapisany, a Ciebie nie było nawet na zapisach, więc nie wychylaj się za bardzo 😁😁😁 Poza tym bądźmy szczerzy, byłeś naszym głównym celem, gdyby nie Ty, to gra zakończyła by się zwycięstwem dla nas już po Inferno 🤙😎😁😁😁 1 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Chciałbym pogratulować zarówno jednej jak i drugiej drużynie Chodzi tutaj o rywalizacje ale również o rozrywkę i wspólną integracje ekipy fragujemy . Bardzo miło sie patrzy , ze to co zapoczątkowałem w marcu 2021 roku , trwa do dzis. Myśle ze takie mecze zarówno miedzy adminami jak i graczami powinny się tutaj odbywać systematycznie . Dobrze sie to później wspomina , nie wiem co stało sie z serwerem mixowym fragujemy , uważam ze powinien zostać przywrócony Pozdrawiam Haczyk Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Haczyk 3
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @ Dzik! Sz3ryF^^ , @ Hayu dzis czasu nie starczylo, nastepnym razem chetnie zagram. Pozdro 2 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2023 10 godzin temu, SmiLLey napisał: Ciebie nie było nawet na zapisach, więc nie wychylaj się za bardzo Spoiler ? XD Byłem! Ale kurwa wjebali przypisano mnie do podawania ręczników xD Cytat Podający ręczniki: @ Layike STEAM_0:0:2524511 Dobrze, że udało się zagrać, bo chłopaki szybciej by pić zaczęli po bolesnej porażce Nie no żarty żartami, bawiłem się fajnie, gra była zajebista. Trzeba powtórzyć 3
SmiLLey Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Godzinę temu, H A Y U napisał: Pokaż ukrytą zawartość ? XD Byłem! Ale kurwa wjebali przypisano mnie do podawania ręczników xD Dobrze, że udało się zagrać, bo chłopaki szybciej by pić zaczęli po bolesnej porażce Nie no żarty żartami, bawiłem się fajnie, gra była zajebista. Trzeba powtórzyć Nie, no oczywiście 😁 Tamto było napisane humorystycznie, bez spiny 😁 @ Dzik! Sz3ryF^^ tak to wziął do siebie, jak mu dowaliłeś, że na każdej mapie zamykał tabele, że sam już organizuje mixy na serwerze 🤣😁😁 1 1
Rekomendowane odpowiedzi